Naslovna VESTI PSI Verovatno je TRENIRAN ZA BORBE, živeo je na lancu, sada je star,...

Verovatno je TRENIRAN ZA BORBE, živeo je na lancu, sada je star, a spasiocima govore da ga eutanaziraju…

0
treniran za borbe petface

-Zove se Kid, ima 10 godina i živi jako tužno. Kid je živeo na lancu, promenio ko zna koliko vlasnika, bio verovatno treniran za borbe, ovako svoj post na Fejsbuku započinje Udruženje Beta Zaječar.

Nađen na ulici u jednom selu kako pada, nije mogao da stoji na nogama, zbog užasne upale ušiju i poremećnog centra za ravnotežu. Kasnije je počeo kašalj, od kojeg je dobio gušenje.

PROČITAJTE I:

BEZ STIDA I SRAMA: Ostavio je ga je na putu, a pas se trudio da mu dokaže koliko ga voli! (VIDEO)

-Vodili smo ga u Beograd kod veterinara i otkriveno je da mu je srce u jako lošem stanju. Od tada, već 4 meseca, Kid svakog dana, ujutru i uveče, pije jake lekove za srce i smanjenje pritiska na plućima. Između ostalih i vijagru, koja nam je preskipa. Pakovanje od 8 tableta od 100mg je 2100, a on to popije za 8 dana, navode iz Bete na Fejsbuku.

Kid mora da bude i na posebnoj ishrani, kako mu srce ne bi stalo. Ishrana je veoma skupa za njega. Kid bi sutra trebalo da ode na kontrolu i još neka ispitivanja. Ako mu srce bude u boljem stanju, moraće da se uvede u anesteziju i snimi uho, grlo i nos. Možda je problem sa gušenjem upravo tu.

treniran za borbe petface

Iako ljudima iz Udruženja Beta svi savetuju da psa prepuste, da dignu ruke od njega, da je prestar, oni nemaju srca za to.

-Nadamo se da ćemo rešiti kašljanje, kako bismo mogli da mu nađemo dom, da bar poslednje godine života provede mirno, van boksa, voljen i pažen. On bi trebalo da bude u toplom i čistom. Potrebno nam je za put 8.500, za hranu 7.200, za veterinara oko 10.000 dinara i za lekove koliko sakupimo, stoji na stranici bete.

treniran za borbe petface

Ovom dečaku možete pomoći preko Post Neta: Ana Zivic – 0694512382 ili Pejpala jasmina.haigh@yahoo.com (sa OBAVEZNOM napomenom: ZA KIDA).

Izdržaće on svi smo ubeđeni u to!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAUVEK ZBOGOM: Uginuo Daglas, papagaj iz filma Pipi Duga Čarapa!
Sledeći tekstBEZ HRANE I VODE NEDELJAMA: Vlaska iz Subotice je “kost i koža”, ali ŽELI DA ŽIVI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime