Naslovna VESTI PSI DIRLJIVO: Tri psa čuvaju telo laneta, koje je stradalo u požaru! (FOTO)

DIRLJIVO: Tri psa čuvaju telo laneta, koje je stradalo u požaru! (FOTO)

1
Tri psa čuvaju telo laneta petface

Tri psa čuvaju telo laneta: Kako bi zaštitili svog nesrećno preminulog prijatelja, ova tri psa se nisu pomerila od njega ni jednog minuta. U takvom „stanju“ ih je i zatekao Luis koji je napravio fotografiju, koja je ratsužila mnoge ljude širom sveta!

Naime, nakon nedavnog šumskom požara, koji je razorio delove Idahoa, veleposednik Luis Armstrong se vratio kako bi procenio štetu na svom imanju. Tada je naišao na scenu ljubavi, posvećenosti, lojalnosti.

– Tu, pored tela laneta koje je, nažalost nestalo u plamenu, primetio sam pse mog komšije, koji bukvalno drže bdenje nad palim lanetom. Definitivno su bili tu, kako bi ga zaštitili, rekao je Armstrong.

Tri psa čuvaju telo laneta petface

Dirljiv gest pasa prema uginulom lanetu, nije bio kratkog daha. Armstrong kaže da kada je prolazio tim delom šume i kasnije tog dana, da se psi nisu pomerili od laneta.

Ne možemo sa sigurnnošću utvrditi šta je navelo pse da čuvaju stražu pored uginulog laneta, ali ovakve slike nisu ništa novo. Psi su nam već odavno zadali lekciju o vernosti, ljubavi, mudrosti koju bi ljudi i te kako mogli da usvoje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.