Naslovna VESTI MAČKE Udomljeno mače je spasilo život svom vlasniku nekoliko dana nakon što ga...

Udomljeno mače je spasilo život svom vlasniku nekoliko dana nakon što ga je on doneo iz prihvatilišta!

0
mače je spasilo život svom vlasniku petface

mače je spasilo život svom vlasniku: Da se dobro dobrim vraća potvrđuje nam ova neverovatna priča, nakon koje ćete poželiti da udomite ljubimca sa ulice.

Pročitajte još: Ovo mače je udomljeno i od tada ono ne prestaje da se smeje!

Glen Šalman ima retko oboljenje mozga koje izaziva napade, koji se mogu desiti bilo kada. To znači da se napadi mogu dogoditi i u toku sna, što bi u njegovom slučaju moglo da izazove i prestanak disanja.
Ovaj čovek se nedavno preselio u Teksas, a čim se smestio osetio je želju da ima mačku. Otišao je u jedno lokalno prihvatlište:

Tamo je bio ovaj mali krzneni lepotan po imenu Blejk, koji nije prestajao da mjauče. Uz to, on je skakao gore-dole po kavezu i delovalo je da nema nameru da prestane. Kada sam mu prišao bliže, on se odmah zalepio za mene. Odlučio sam da ga udomim istog trenutka. Kada je seo u moje krilo, odmah se umirio i počeo je da prede. Čak me je i poljubio u čelo. Znao sam odmah da je to-to.

mače je spasilo život svom vlasniku petface

Blejk je mače spaseno sa ulice. Prema Glenovim rečima, kada je došao u ovo prihvatilište, on je bio u toliko lošem stanju, da se postavljalo pitanje da li će uopšte preživeti.

Pročitajte još: ZAHVALNOST: Udomljen doberman iz azila, spasio život bebi!

Šalman je svog novog ljubimca doveo u svoj dom 15. januara. Ubrzo, Blejk je svom vlasniku pokazao koliko mu je zahvalan, spasivši mu život.

mače je spasilo život svom vlasniku petface

-Tog prvog dana, imao sam mali napad, a on me je potapšao po ruci kao da me pita da li sam dobro. Trećeg dana, imao sam veći napad u snu, a Blejk me je grizao za prste dok me nije probudio. Spasao sam ga i on je spasao mene.

Da ova udomljeno mače to nije učinilo, Glen se najverovatnije nikada ne bi ni probudio. Vremenom je ovaj mališan pokazao da može da predoseti napad, a zatim i da upozori svog vlasnika:
On je moj anđeo, poslat od Boga. On me razume, ljubi me i prati me gde god da idem. Prosto je neverovatan.

mače je spasilo život svom vlasniku petface

Glen ovaj susret opisuje prostom rečenicom:

Bilo je suđeno da se sretnemo.

Nas je ova priča doslovno ostavila bez teksta. Nadamo se da je i vas dotakla, a još više se nadamo da je u vama probudila želju da udomite životinju iz prihvatilišta. Možda vam neće spasiti život, ali budite sigurni da će ga promeniti na bolje iz korena.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIMA LI KRAJA: U Kraljevu NOVO trovanje kućnih ljubimaca!
Sledeći tekstIselila se iz svoje kuće i ustupila je macama! Sada tu živi 1.000 spasenih mačaka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime