Naslovna VESTI PSI OVO JE TUŽNA ŽUĆKINA PRIČA: Noge neće da je “slušaju”, a pojavljuje...

OVO JE TUŽNA ŽUĆKINA PRIČA: Noge neće da je “slušaju”, a pojavljuje se i otok… (VIDEO)

0
tuzna zuckina prica petface

Danas je Žućka prvi put posle udesa stajala u kolicima! Produženi vikend je provela kod kuće i tome se jako radovala. A, i gospođa Cana nastoji da joj udovolji što je više moguće.

-Kičma funkcioniše dosta solidno (vrti repom kao luda i ima osećaje za pražnjenje) ali problem su noge koje neće da “slušaju”. U ovom trenutku veći problem prave noge koje nisu operisane – na prednjoj desnoj nozi se pojavio otok i tu se, kako vet. kaže, odvija određeni proces na zglobu(navodno zbog neke ranije povrede) koji onemogućava da se noga u potpunosti savije, a ta noga je od velikog značaja da bi mogla da se kreće u kolicima. Jako voli da se masira – uživa u tome, liže mi ruku u znak zahvalnosti, napisano je juče u opisu posta na društvenim mrežama.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Sutra Žućka ponovo ide kod veterinara da bi se skinula druga pločica sa kičme i izveli još neki korektivni zahvati. Ostaće tamo nekoliko dana, a posle će joj biti potreban adekvatan smeštaj za kod nekog ko će ozbiljno voditi računa o njoj i njenim potrebama. Pomoć za Žućkino lečenje gotovo da i ne stiže.

-Dugujemo još oko 455 evra! Ko je u mogućnosti, pomoć može da odnese u veterinarsku ordinaciji SPINA, Bul. Arsenija Čarnojevića 17a, blok 19, 11070 Novi Beograd, tel. 011/6130-848. ili uplatiti (u dogovoru sa njima), navodi se u postu na društvenim mrežama.

Takođe uplata se može izvršiti i na tekući račun g-đa Cana Jankovic: Banka Poštanska Štedionica na br. tekućeg računa 200 26209846 42. Otvoren je i Pay Pal nalog. Ljudi koji skupljaju priloge mole ljude da ih obavestite o eventalnim uplatama kako bi mogli da pratimo i objavljujemo evidenciju pristiglih uplata. 

Pomozimo joj, prelepa je.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.