Naslovna VESTI U POTRAZI ZA GRICKALICAMA: Policija uhapsila svinju ljubimca

U POTRAZI ZA GRICKALICAMA: Policija uhapsila svinju ljubimca

0
Elvis, uhapšena svinja
Zimska avantura praseta Elvisa završila se brzom intervencijom policajaca. Odlučan da pronađe grickalice krenuo je u šetnju ulicama grada Enkoridža na Aljasci. Ta avantura nije trajala dugo jer su ga policajci vratili kući.

Elvis u potrazi za grickalicama

Policajci su dobili poziv od zabrinutih građana koji su primetili svinju na putu koja “izgleda promrzlo”. Nolan Boedigheimer je bio na putu do posla sa svojim psom oko 7 sati ujutru kada je primetio nešto na putu. “Moj pas je počeo da laje i pomislio sam “to je veliki pas” Došao sam do ugla i video svinju koja je stajala i jela sneg.”

Pročitajte i ovo: RAKETA U PABU: Mačka iz Ukrajine dobila novi dom.

Boedigheimer je podelio vest o izgubljenoj svinji na svojoj Facebook stranici u nadi da će je videti vlasnici. Kasnije tog dana, policija u Anchorage-u poslala je policijski automobil da pokupi svinju koja je slobodno šetala ulicom.

Elvis u potrazi za grickalicama

“Svi smo upoznati sa rashlađenim slaninom, samo nismo mislili da ćemo odgovoriti na poziv za uslugu koja se odnosi na tu temu”, piše u objavi policije. “Ispostavilo se da je ovaj debeljko bio veoma prijateljski nastrojen”, stoji u objavi, uz fotografiju Elvisa koji se smeši na zadnjem sedištu automobila. “Biće vam drago da znate da se ponovo sreo sa svojom porodicom i da je sve u redu”.

Pročitajte i ovo: PAS NAPUŠTEN U SMEĆU OD STRANE BIVŠIH VLASNIKA – Koko se čudesno oporavio!

Ovo nije prvi put da je Elvis krenuo u avanturu. “On je umetnik za bekstva i dobro je poznat u kraju”, kaže vlasnica Angele Mullen-Herrera. “Voli ljude i grickalice, i ako oseti potrebu da izađe i nađe ljude sa grickalicama, ništa ga neće zaustaviti”. Mullen-Herrera dodaje da nije očekivala da će Elvisova poslednja avantura privući toliko pažnje. Zahvaljuje se policajcima koji su policajci bili prijateljski nastrojeni i puni razumevanja.

Elvis u potrazi za grickalicama

“Bilo je veoma teško smestiti ga u zadnji deo automobila, tako da je činjenica da su bili u mogućnosti i spremni da to urade zaista kul. Dokazali su koliko su posvećeni održavanju sigurnosti ne samo javnosti, već i životinja u zajednici”, kaže ona. “I sigurno je Elvis bio srećan što se zagrejao u policijskom automobilu i iskusio nešto novo. Dali su mu puno voća i povrća”.
Izvor: today.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJSTARI ŽIVI PAS NA SVETU: Od presude na smrt do Ginisove knjige rekorda!
Sledeći tekstSIMBOL NEŽNOSTI, NADE, LJUBAVI: Šmizla je dobila ime Nera!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime