Naslovna VESTI MAČKE DISKRETNI HEROJ: Anonimni donator poslao baki Rosandi 10.000 dinara kako ne bi...

DISKRETNI HEROJ: Anonimni donator poslao baki Rosandi 10.000 dinara kako ne bi išla u zatvor zbog mace!

0
u zatvor petface

Pre 4 dana naš portal je objavio vest da će Nišlijka, Rosanda, morati u zatvor jer su je komšije lažno prijavljivale Komunalnoj policiji, optuživši njenog mačka Marka da je izvršio nuždu u zgradi. Obzirom da njena polovina penzije iznosi 7.000 dinara, a da je kazna zbog mace 10.000 dinara, baka je prinuđena da kaznu plati zatvorom!

Da se to ne desi, omogućio je ANONIMNI DONATOR!

NIŠ: Baka Rosanda ide u zatvor zbog mačka Marka?

Naime, kako prenosi portal Telegraf.rs, anonimni donator danas joj je preko posrednika uručio 10.000 dinara, koliki je iznos izrečene kazne zbog kršenja komunalnog reda. Tako baka Rosanda neće morati u zatvor!

u zatvor petface
Ilustracija

– Iznenadio sam se kada sam video čoveka koji je doneo novac i obavestio me da je želja poklonodavca da plati tetkinu kaznu. Njoj je bilo malo i neprijatno, ali joj je stvarno nemoguće da od penzijice od 14.000 dinara odvoji toliku sumu za kaznu. Odahnula je jer se zaista uplašila kada je čula da bi zbog svog mačora mogla da ode u zatvor u Požarevac. Taj mačak joj je jedino društvo jer je udovica i nema dece, i mnogo ju je pogodilo ovo što se desilo s obzirom na to da se trudi da nikom ne bude na smetnji, kaže sestrić Vojislav Dubak za Telegraf.rs

Srećni smo što još uvek ima divnih ljudi! BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.