Naslovna VESTI PSI ŠOKANTAN SNIMAK: Od pasa stvarali ubice i huškali ih na divlje životinje!

ŠOKANTAN SNIMAK: Od pasa stvarali ubice i huškali ih na divlje životinje!

0
ubice petface

Zahvaljujući zajedničkoj akciji policije i članova RSCPA, vodeće britanske organizacije za prevenciju okrutnosti prema životinjama, razbijen je lanac zlostavljača životinja. Oni su nakon hapšenja priznali optužbe za zlostavljanje životinja!

Čime su se konkretno bavili, otkrivaju snimci pronađeni u mobilnom telefonu jednog od uhapšenih.  Kao što možete videti na jednoj od njih, zlostavljači su od pasa rase terijeri, stvarali ubice tako što su ih huškali na divlje životinje zatvorene u malene kaveze.

NEŽELJENI LJUBIMAC: Kamera snimila zlostavljača kako psa baca niz liticu!

Nakon „obuke“, organizovali su krivolov, tokom kog su omamljivali divlje životinje a potom na njih huškali svoje pse, koji su ih brutalno ubijali.

Osim šokantnih snimaka u kojima psi napadaju bespomoćne divlje životinje i fotografija mrtvih životinja, istražitelji su u mobilnim telefonima zlostavljača otkrili hiljade sms poruka u kojima su se hvalili kako su u samo šest meseci koristeći svoje pse ubili 178 jelena, 894 kunića, 22 zeca i 28 lisica.

VIDEO: Petogodišnjak zlostavlja mačku, a onda dobija „osvetu“ mace!

Sigurno se pitate kakva kaznaje sledila? Glavni organizator krivolova kažnjen je zatvorskom kaznom od 20 nedelja! Osim boravka u zatvoru moraće da plati i 3.000 funti, a doživotno mu je zabranjeno držanje pasa.

Ostali zlostavljači, njih devet kažnjeni su još blaže – manjim zatvorskim kaznama, društveno korisnim radom i novčanim kaznama.

Izvor: index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.