Naslovna VESTI PSI SJAJNO: Nije imao posao, a onda ga je ovaj supermarket zaposlio –...

SJAJNO: Nije imao posao, a onda ga je ovaj supermarket zaposlio – i njega i psa!

0
posao petface

Posao za nekog ko je vojni veteran, maltene je nezamisliv. Nakon povratka kući iz ratnih zona, ovi hrabri ljudi pate od posttraumatskog sindroma i imaju velikih problema da se ponovo vrate normalnom životu. U tome im, najčešće, najviše pomažu terapeutski psi.

Takva sudbina zadesila je i ovog mladića, koji se pre nekoliko meseci vratio kući sa Bliskog Istoka. Uz psa kog mu je dodelila vojska SAD, počeo je da savladava prepreke i da se vraća svom nekadašnjem životu.

Društvene mreže pomogle vojnom veteranu da pronađe svog izgubljenog psa!

posao petface

Njegov zlatni retriver prati ga u stopu i pomaže mu da se oslobodi stresa i savlada prepreke, jer je tokom vojne službe zaradio nekoliko ozbiljnijih povreda koje ga onemogućavaju da se normalno kreće.

Dva konja su prevalila 250 kilometara kako bi videla svog trenera na samrti!

Međutim, prepreka koja se činila nepremostivom bila je i da ovaj vojnik pronađe posao. Mesecima je pokušavao da se zaposli, ali na svakom mestu bio je odbijen. Sve dok jednog dana, u društvu svog psa, nije zakucao na vrata menadžera jednog supermarketa.

posao petface

Ne samo da je mladić dobio posao, već je menadžer zaposlio i njegovog psa! Kuca je dobila istu uniformu kao i njegov vlasnik i ne odvaja se od njega ni tokom radnog vremena.

Ovom mladom čoveku mnogo je lakše tokom rada, a pri tome i kuca donosi veliku radost i ostalim zaposlenima, kao i kupcima koji redovno imaju i partiju maženja sa retriverom pre nego krenu u kupovinu namirnica.

BRAVO, BRAVO!

Izvor: petmagazine.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOKANTAN SNIMAK: Od pasa stvarali ubice i huškali ih na divlje životinje!
Sledeći tekstISPUNILI SMO NOVOGODIŠNJU MISIJU: Prikupljeno POLA TONE HRANE za napuštene ljubimce Srbije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime