Naslovna VESTI Dečak Lazar iz Zaječara uživo ubio životinju i hvalio se na Facebook-u!

Dečak Lazar iz Zaječara uživo ubio životinju i hvalio se na Facebook-u!

6
ubio petface

– U šta nam rastu deca? Danas monstruozno mučenje i javno prikazivanje klanja životinje – sutra nečije dete!

Pitaju se svi, a najviše volonteri kruševačkog Udruženja ORPAK koji su podneli krivičnu prijavu protiv ovog dečaka! Naime, priča nas vodi do Zaječara, priča pred kojom smo doslovno zanemeli! L.D. iz Zaječara se na svom Facebook profilu javno pohvalio video snimkom na kojem se vidi kako je uživo ubio nedužnu životinju!

S tim u vezi, ORPAK je Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru podnelo krivičnu prijavu protiv Lazara D.

NAJNOVIJA VEST: Krivična prijava protiv Pančevca (68) za ubijanje psa!

– Dana 25.09.2016.godine na Internetu preko socijalne mreže “Facebook-a”, počnioc Lazar D., je objavio video zapis, veoma uznemiravajućeg sadržaja, gde je promovisao i javno objavio Zakonom strogo zabranjeno delo – ubijanje životinja, čime je izvršio krivično delo mučenja i lišavanja života životinja (čl.269 Krivičnog zakonika). Na video zapisu, koji smo sačuvali zbog verovatnoće da će isti biti uklonjen od strane počinioca, se vidi kako počinioc Lazar D. prvo muči zeca a zatim bez imalo saosećanja vadi nož i krajnje surovo prereza vrat jadnoj životinji. Dok životinja krklja i davi se u sopstvenoj krvi on se smeje vuče je za uši, cima i okreće prema kameri kako bi se videla krv, nakon par minuta jadna životinja je uginula u najvećoj agoniji, napisali su u saopštenju volonteri ORPAK-a.

ubio petface

Kao dokaz iznetih tvrdnji, ORPAK je dostavio i VIDEO zapis, koji je „skinut“ sa profila počinioca, „print-screen-ovane“ fotografije koje su sačinjenje sa video zapisa i profil počinioca.

KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

– Kako zbog svega navedenog smatramo da su u delu osumnjičenog Lazara D. iz Zaječara, ostvarena sva bitna obeležija kaznenog dela mučenja i lišavanja života, iz čl. 82 stav 1 tačka 3, 20, 23, 55, 57, 58 Kaznenih odredba Zakona o dobrobiti životinja, kao i čl. 269 Krivičnog zakonika, zahtevamo da Osnovno javno tužilaštvo u Zaječara po hitnom postupku preduzme sve Zakonom predviđene radnje i da protiv osumnjičenog u roku od 15 dana pokrene Krivični postupak, dodali su.

Hoćemo li KONAČNO videti jednog procesuiranog za ubijanje, mučenje, nasilje nad životinjama,..?

Hvala ORPAK-u po ko zna koji put!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVAKA KAZNA JE PREMALA: Ovako izgleda pas kog vlasnik napusti i ostavi u azilu!
Sledeći tekstUna je spasila život ovoj preslatkoj ženkici i sada vas moli da je UDOMITE!

6 KOMENTARA

  1. B R A V O !!! KONACNO KAZNJAVANJE DVONOZNIH ZIVOTINJA!!! KONACNO CE I MONSTRUMI MORATI DA ODGOVARAJU ZA MUCENJA I UBIJANJA NEDUZNIH…JOS JEDNOM-B R A V O !!!

  2. Ček, pa svakog dana se samo u našoj zemlji brutalno zakolje nekoliko stotina životinja u klanicama i na selima. O životu/mučenju tih životinja pre takve smrti ne treba trošiti reči… Otkud sad ovolika halabuka i iznenađivanja a na home strani se reklamira Purina koja prodaje hranu za povlašćene životinje i u kojoj se nalazi meso mučenih i zaklanih krava, svinja, zečeva i ostalih manje srećnih vrsta koje zapad nije prepoznao kao ljubimce. Da li ja to mirišem specizam?

    • Naravno da je specizam,ali Balkan jos to ne prepoznaje,proci ce jos puno godina,dok specizam bude prepoznat,do tada samo pojedini kao Vi,ovo prepoznaju

  3. Kad poraste biće serijski ubica! Za neku godinu maltretiraće starce na ulici a za još neku godinu preko, prebijaće i ubijaće devojke…Gde su psihijatri i psiholozi-nema ih da se oglase nešto.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime