Naslovna VESTI PSI SVAKA KAZNA JE PREMALA: Ovako izgleda pas kog vlasnik napusti i ostavi...

SVAKA KAZNA JE PREMALA: Ovako izgleda pas kog vlasnik napusti i ostavi u azilu!

0
napusti petface

Za svakog vlasnika koji napusti psa i ostavi ga u azilu – svaka kazna je premala. Bar prema našem mišljenju! A nakon ove priče, još čvršće verujemo u taj stav! Naime, priča nas vodi do Severne Karoline, i ženke June, koju je vlasnik ostavio bez ijednog jedinog izgovora!

Tami Grejvs je na svojoj Facebook stranici opisala ono što je na nju ostavilo prejak utiska tog dana!

VIDEO: Spašen sa ulice, pas je toliko istraumiran da gleda samo u zid!

– Danas sam otišla u sklonište, kako bi fotografisala neke labradore za udomljavanje! Kada sam prolazila pored bokseva, ugledala sam OVO, napisala je Tami!

napusti petfaceJune je, nakon što je bivšem vlasniku dosadila, završila u skloništu u Severnoj Karolini. To ju je totalno slomilo! Ne znajući šta se događa niti šta je skrivila, bila je toliko prestrašena da je sve vreme pokunjeno zurila u zid.

– Ovo se dešava kada sebično odlučite da se rešite svog psa. Ona se probudila srećna, u svom krevetiću, čekajući hranu i vodu. Ušla je u automobil, misleći da ide u park ili u najgorem slučaju kod veterinara. Umesto toga, otišla je na mesto gde 275 pasa laje u isto vreme, gde sve miriše na smrt, gde životinje odu i ne vrate se. Danas je ostavljena ovde, gde zuri u zid, u sopstvenom urinu, napisala je Tami.

napusti petface

Fotografije i status koji je objavila, šerovani su skoro 150 hiljada puta, širom sveta, a June je vrlo brzo UDOMLJENA! Međutim, njena sreća je ostala u senci pitanja – zašto uzimate ljubimce ako ih ovako nonšalanto ostavljate! Nazivate ih najboljim prijateljima, čak i članovima porodica, a kada vam dosade završavaju na ovakvim mestima!

Živa kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)

napusti petface

Molimo vas, pre nego što zbog vaše nemarnosti i neodgovornosti, još neki ljubimac završi u ovakvom stanju, na ovakvom mestu – preispitajte se – da li imate vremena da brinete o jednom živom biću?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.