Naslovna VESTI PSI Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

0
udomiš petface

Dođeš na kafu i udomiš psa! Ovo je koncept prvog ovakvog kafića na svetu, koji se nedavno otvorio u Los Anđelesu!

Idejni tvorac je Sara Volfgang, koja je još sa 16 godina spasila pse od zatočeništva u jednom skloništu i njihovoj daljoj eksploataciji. Tako je, ova velika ljubiteljka životinja, rešila da učini nešto više za njih i otvorila je prvi kafić na svetu u kom ti kao posetilac dođeš na kafu i istovremeno imaš mogućnost da udomiš nekog psa!

Pročitajte još:
NIJE LAŽ: 3.500 ljudi čeka u redu za udomljavanje pasa iz azila!

udomiš petface

– Svi naši psi dolaze iz lokalnih skloništa. Blisko sarađujemo sa njihovim volonterima, tako da oni tačno znaju kojim psima je najhitnije udomljenje. U svakom trenutku u kafiću je od 8 do 14 pasa. Ceo proces usvajanja može potrajati i do mesec dana. Razumemo da je to dugotrajan proces, ali osigurava da psi idu u porodice koje su 100% spremne na dugotrajnu posvećenost novom četvoronožnom članu porodice, rekla je Sara za „Bored Pandu“.

udomiš petface

Ovaj jedinstveni kafić otvorio je svoja vrata u decembru prošle godine, a za ova 4 meseca imali su 3 uspešna udomljenja. Svečano i zvanično otvaranje kafića predviđeno je za 7. april, kada će Sara sa svojim kolegama predstaviti potpuni koncept!

Pročitajte još:
NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

udomiš petface

– Pre nego što udomiš psa, bitno je da ga vidiš u „punom svetlu“. Upravo to omogućava moj kafić. Ukoliko nešto ne krene kako treba nakon usvajanja, pružamo mogućnost porodicama da vrate pse u naš kafić. Tako smo sigurni da neće završiti na ulici, ponovo, rekla je Sara!

Pa koliko je ovo sjaaaaajno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZbog sindroma sa kojim je rođeno ovo štene mastifa uzgajivač je hteo da ga uspava, ali mu je Dženi spasila život!
Sledeći tekstUlični psi trče ka povređenom psu koga je udario automobil da vide da li je on dobro!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime