Naslovna VESTI PSI SRUŠILA INTERNET: Udomljeni pit bul ne prestaje da grli svoju vlasnicu!

SRUŠILA INTERNET: Udomljeni pit bul ne prestaje da grli svoju vlasnicu!

1
Udomljeni petface

Kaila Filun dugi niz godina provodi vreme sa napuštenim psima. U posledjih godinu dana, 20-godišnja volonterka radi kao šetač pasa u skloništu za pse u Filadelfiji. Međutim, kada je Flun srela Rusa, 4 godine starog pit bula, znala je da ima nešto posebno u njemu!

– Stigao je u sklonište kao lutalica. Bio je mršav, krvavog repa, sa infekcijom oka, a telo mu je bilo prekriveno kožnom bolešću. Uprkos svemu, on je samo sedeo mirno i bukvalno buljio u mene. Odmah sam pomislila, ovaj pas je divan, rekla je Filun!

Udomljeni petface

Kada se Kaila nešto kasnije vratila da proveri Rusovo stanje, on je i dalje sedeo u istom položaju, dok su ostali psi oko njega lajali i skakutali.

PRESLATKI SU: Dva šteneta ne prestaju da se grle od kad su udomljeni!

Udomljeni petface

Uprkos njegovom stanju i “opasnom” izgledu, Kiala je znala da se radi o posebnom psu i rešila je da ga udomi.

– Pravilo skloništa je da se psi nakon nekog vremena eutanaziraju. Posebno oni koji su bolesni, a Rus je definitivno bio jedan od njih. Zato sam nazvala mamu i rekla joj da ću sutra udomiti psa, kroz smeh priča ova divna devojka!

Seli su u njen automobil, a on se nije pomerao. Sedeo je na suvozačevom mestu, a Kaila nije mogla da prestane da razmišlja koliko je on zapravo savršen pas!

Udomljeni petface

Svi članovi porodice Filun su se ubrzo zaljubili u njega, ali ono što su odmah primetili je da se Rus ne odvaja od Kaile.

DIRLJIVA ISPOVEST: Kako mi je moj udomljeni pas promenio život!!!

– Uvek mora da je blizu mene, rekla je Kaila.

I onda je nastala fotografija koja je SRUŠILA INTERNET 😉

Udomljeni petface

– Sedela sam na krevetu jedne noći i radila svoj domaći zadatak. On se samo nešto meškoljio, želeći da nađe način da mi se približi i mazi sa mnom. Drugarica je uslikala trenutak kada me Rus GRLI I DAJE POLJUPCE. Sliku je postavila na svoj Facebook i odmah je postala viralna, kaže Kaila.

Udomljeni petface

Tako je nje najbolji prijatelj neprestano grli, traži maženje i ne odvaja od nje!

– Nadamo se da će naš odnos inspirisati ostale da UDOME kuce iz azila, jer ovakvih kao što je Rus – ima previše tamo, rekla je Kaila.

Udomljeni petface

Fotografija je za samo 2 dana šerovana više hiljada puta i lajkovana preko 2,5 hiljada puta! Mi dodajemo naš lajk i pozivamo vas da UDOMITE KUCU! 😉 Razloge ne treba ni da navodimo, jer se vide na fotografiji 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Čokoladna labradorka Mili oštenila zelenog psića!
Sledeći tekstKako buve preživljavaju čak i hladne zime?

1 KOMENTAR

  1. Naša Stafordka se isto ovako ponaša, a nije udomljena, tj. uzeli smo je kao štene i iz dobrih uslova pre više od pola godine. Treba što više ovakvih vesti prenositi da se konačno sazna šta je normalno (i redovno!) ponašanje pasa Pit Bula rase.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime