Naslovna VESTI PSI UNEO JE SVETLOST: Slepom psu doveli su štene i sada ga ono...

UNEO JE SVETLOST: Slepom psu doveli su štene i sada ga ono vodi kroz život!

0
uneo je svetlost petface

Sa svojih jedanaest godina Čarli je veoma lep i dobroćudan pas, ali sada je njegovo srce puno, više nego ikada.

Pre nekoliko godina, Čarlijev svet se veoma promenio, nakon što su mu oba oka uklonjena zbog glaukoma. Izgledao je kao da se dobro nosi sa iznenadnom promenom, veoma dobro, iz dana u dan, mada je ipak počeo da bude sve usporeniji i da bude manje aktivan.

Nedavno je, međutim, čarlijev dug ponovo procvetao jer je u njegov svet neko novi i uneo svetlo.

PROČITAJTE I:

POSLE OVOGA NEĆE BITI DILEME: Pet razloga zbog čega su psi najbolji „lek“ bez neželjenih dejstava!

Čarlijevi vlasnici, Čelsi Strip i njen muž, mogli su reći da je on još uvek srećan i dobar pas, ali su  verovali da će imati neke koristi od psa pratioca u njegovim starim godinama. I bili su u pravu.

Maverik, malo kuče koje su doveli, starosti samo nekoliko meseci počelo oživljavati Čarlijevu svakodnevicu, prilagodio se da mu pomogne u tom ograničenju da nema oči.

-Zna da je Čarli drugačiji. On će staviti igračku pored njega. On je vrlo svestan, kada Čarli počne da se kreće, da ga traži, Maverik dotrči i onda idu jedan uz drugog, da mogu zajedno da se kreću bez problema, rekao je Strip.

uneo je svetlost petface

Maverik odmara uz Čarlija, kao da želi da ga uveri da nije sam. Čarli i Maverik su dosta drugačiji, ali to ne ometa njihovo prijateljstvo. Odlična su kombinacija.

Vlasnici su verovali, ali su ipak sumnjali da će se nešto promeniti u Čarlijevom životu kada se pojavi još jedan pas. Bili su u pravu i sumnje im nisu bile opravdane.

Ovo je zaista lepa i dirljiva priča. Sada svi uživaju i lepo im je zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.