Naslovna VESTI PSI URNEBESNA AKCIJA SPASAVANJA: Keruša je bila zaglavljena, a ono što je uradila...

URNEBESNA AKCIJA SPASAVANJA: Keruša je bila zaglavljena, a ono što je uradila nakon spasavanja nasmejalo je sve oko nje!

0
urnebesna akcija spasavanja petface

U protekloj nedelji Animal Rescue Serbia (ARS) imao je jednu specifičnu akciju spasavanja pasa zaglavljenog u uzanom prostoru jedne betonske konstrukcije.

-U pitanju je keruša koja se zaglavila u veoma uzanom procepu, a imala je štence koji su bili na par metara od nje. Akciju je uspeo da izvede naš volonter iz Novog Sada, Damjan, koji se zatekao u Beogradu, a jedini je imao dovoljno tanke i dugačke ruke, naveli su iz Animal Rescue Serbia za portal Petface.

PROČITAJTE I:

PAŽNJA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: PRONAĐENI KUČIĆI u Srbobranu, majka im je ubijena, sumnja se da su to uradili lovci!

Akcija se dogodila u Kaluđerici iza radnje Idea gde je keruša i živela. Radnici su je hranili i brinuli o njoj, ali kada su je videli zaglavljenu pokušali su da je izvuku.

urnebesna akcija spasavanja petface

-Radnici u radnji Idea su pokušali da je izvuku, ali nisu uspeli pa su pozvali nas kako bismo im pomogli. Keruša je bila zaglavljena u veoma uzanom prostoru, sa glavom ka unutra i bilo je veoma teško izvući je. Srećom se tu našao Damjan koji ima tanke ruke pa je akcija uspela, navodi Aleksandar iz ARS.

PROČITAJTE I:

PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Zašto u ovom gradu niko ne reaguje na UBIJANJE PASA?

Ono što navode iz ARS-a jeste veoma simpatična situacija koja se odigrala tokom i nakon oslobađanja. Keruša je bila mirna dok su joj volonteri iz ARS pomagali, ali čim su je izvukli i pustili je da ode kod svojih štanaca ona je počela da reži na njih.

-Ni sami nismo mogli da razumemo kako se tamo zaglavila i šta je zapravo tražila. Ali eto bilo nam je veoma simpatično kako je odmah stala da reži na nas kada je otišla kod svojih štenaca, rekao je Aleksandar iz Animal Rescue Serbia.

urnebesna akcija spasavanja petface

Akcija je uspešno sprovedena i sada svi mogu da odahnu. Majka je sa svojim štencima i može da se brine o njima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNI MALIŠAN: Dečijim rukopisom napisao oglas, oblepio bandere i moli da mu pomognemo da nađe psa Lokija!
Sledeći tekstDa li kućne MAČKE IMAJU CREVNE PARAZITE?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime