Naslovna VESTI PSI ZAROBLJENA NA POSLEDNJEM SPRATU RUŠEVINE – Kako je jedan poziv promenio život...

ZAROBLJENA NA POSLEDNJEM SPRATU RUŠEVINE – Kako je jedan poziv promenio život jadnom psu.

0
Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

Ovo je priča koja govori o tome koliko je malo potrebno da bi se nekome ko nije imao sreće u životu promenila sudbina i dala nova šansa. Kujica je bila zarobljena na poslednjem spratu ruševine i činilo se da je potpuno izgubljena.

Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

Srećom, jedan prolaznik je primetio siluetu psa jedne ruševne zgrade u Sent Luisu u SAD. Čitav kraj je očito bio predviđen za rušenje i bio je napušten od svakog živog bića. Kada je video psa odmah je pozvao spasilačku organizaciju Strai Rescue. Spasioci su odmah došli i shvatili da spasavanje psa neće biti nimalo jednostavno.

Pročitajte i ovo: DRASTIČNE MERE – Policajka oslobodila psa iz paklenog automobila, a onda otišla korak dalje!

Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

Naime, cela zgrada je bila u veoma lošem stanju. Svi prilazi spratu gde se nalazio pas su bili porušeni i oni su shvatili da je pas očigledno zarobljen na poslednjem spratu. Pošto se u potrazi za skloništem i hranom popeo najverovatnije su se trošne stepenice urušile i pas nije mogao više da se vrati.

Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

Spasioci su uspeli da se popnu i onda su ugledali stravičnu sliku. Jadni pas je ležao na prljavom, poluuništenom krevetu u očaju gledajući u ljude koji su joj polako prilazili. Fotografija najbolje prikazuje okruženje u kojem je živela. Srećom, kujica koja je je kasnije dobila ime Lili Mone je prepoznala dobrotu ljudi i bila je veoma saradljiva. Pošto su je spustili sa ruševine smestili su je u vozilo i ona se potpuno opustila u sigurnom okruženju.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO AVU NIKO NE ŽELI? Tri puta napuštena i razočarana.

Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

U prihvatilištu su je pregledali veterinari koji su utvrdili da je zdrava ali dehidrirana i pothranjena. Pretpostavljali su da je nekoliko dana provela u užasnim uslovima bez hrane i vode. Ali, primetili su još nešto. Lili Mone je bila veoma dobroćudna, samouverena i vrlo prijateljski nastrojena prema ljudima i drugim životinjama.

Zarobljena na poslednjem spratu ruševine

Osvojila je srca spasilaca i u narednih nekoliko dana tokom oporavka oni su je maksimalno razmazili. Srećom po Lili mone, vrlo brzo jedna porodica se javila sa željom da je usvoji i da pravi dom. Danas živi u prelepoj kući sa baštom u porodici koja je obasipa ljubavlju. Srećna i zdrava, Lili Mone je zaboravila šta znači glad, usamljenost i tuga. Jedan poziv… jedan poziv čoveka koji nije okrenuo glavu bio je dovoljan. Ne zaboravite koliko je zapravo malo potrebno.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRASTIČNE MERE – Policajka oslobodila psa iz paklenog automobila, a onda otišla korak dalje!
Sledeći tekstKAD POLICIJA RADI SVOJ POSAO – Policajac pronašao izgubljenog ljubimca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime