Naslovna VESTI PSI TOPLA PRIČA: Kako je snaja uz pomoć psa spasila svoju svekrvu od...

TOPLA PRIČA: Kako je snaja uz pomoć psa spasila svoju svekrvu od tuge!

0
uz pomoc psa petface

Kada je žena Majka Flaningana odlučila da donese kući štene rotvajlera, to nije bila prihvatljiva odluka jedne osobe njegovo domaćinstva: njene svekrve Pegi Alen.

-Ona voli sve pse, ali je sa osamdeset godina, a i sama je niskog rasta, bila uplašena od velikih pasa za koje je smatrala da su opasni, rekao je Flaningan.

Alen, poznata po nadimku Gremi bila je dosta oprezna kada je u pitanju novi član porodice, veliki rotvajler. Međutim, Flaningan je u sebi negde osećao, ili bolje reći priželjkivao da se njih dvoje slažu i da budu saglasni.

PROČITAJTE I:

ONA MI JE SVE: Dirljiv susret beskućnika sa svojim psom za kojeg je mislio da se izgubio! (VIDEO)

Gremi, prema Flaninganovim rečima voli mir i tišinu, kao i svoj prostor.

-Nije nam se činila na kraju krajeva kao dobra ideja, ali kada je pas došao svi smo se zaprepastili time koliko je brzo prijateljstvo među njima buknulo. Gremi je brzo naučila psa, kojeg smo nazvali Gus, gde mu je mesto i kako treba da se ponaša, rekao je Flaningan.

Gremijin život se promenio dosta nakon gubitka muža, a za to vreme Gus je postao ogroman pas, devet meseci star.

Gus nije mogao da znao šta se desilo Gremijevom mužu, ali shvatio je da joj je potreban. Činilo se da je Gus bio ono što joj je potrebno. Gus nije napuštao Gremi sve vreme dok je njega snaja bila u poseti sa svojim psom.

uz pomoc psa petface

Čekao ju je ispred vrata kada je išla u toalet i radosno uskliknuo kada je ona otvorila i izašla napolje. Svi su joj odmah rekli da je Gus sigurno veoma voli. Gus i Gremi su imali pravu toplu ljubav pored sebe

Od tada su oni postali najbolji prijatelji. Kada Gremi vidi Gusa sita se sa njim ispriča. Iako se plašila velikih pasa i nije bila sigurna u njih, sada je sigurna u to da je Gus voli. Ovako je snaja spasila svoju svekrvu od tuge za mužem.

Divna, divna, predivna priča!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS JE OGLEDALO VLASNIKA: Psi poprimaju osobine svojih vlasnika!
Sledeći tekstNEŠTO NAJSLAĐE NA SVETU: Svi su mislili da će ga pomilovati po glavi, a onda je sve iznenadio! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime