Naslovna VESTI PSI MALI PAS – VELIKA PODRŠKA: Pomogao prijatelju da prevaziđe strahove

MALI PAS – VELIKA PODRŠKA: Pomogao prijatelju da prevaziđe strahove

0
velika podrška, petface

Fizička veličina psa ne mora ništa da predstavlja. Da je mali pas velika podrška pokazao je ovaj jaza koji je pomogao prijatelju da prevaziđe strahove.

Svima su nam potrebni prijatelji, a u nekim periodima života i više nego inače. Ova mala krznena loptica pokazala je koliko veliki prijatelj i podrška može da bude.

BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog jutra… (VIDEO)

ISMEJAVA VLASNIKA ILI JE SOLIDARAN: Pas urnebesno imitira vlsanikov hod na štakama

Vajmarac Arnold je sa dve godine imao nemili susret sa velikim nemačkim ovčarom. I pre tog događaja imao je anksiozni strah od odvajanja, a nakon toga njegovi strahovi se samo produbljuju i on počinje da se boji da bude u blizini drugih pasa, naročito velikih rasa.

Njegova vlasnica, Karolin, znala je da postoji način da mu pomogne kako bi se on osećao sigurnije i bolje. Nakon što se raspitala kako da pomogne Arnoldu, stigao im je novi član porodice – mini jazavičar Frenk.

velika podrška, petface

Karolin je ovog mališana udomila od svoje prijateljice i kaže da je on najdruželjubiviji pas koga je upoznala. Ubrzo je Frenk svoju ulogu shvatio ozbiljno i odlučio da pomogne Arnoldu da se više ne boji i bude njegov glavni oslonac.

Karolin kaže da su njih dvojica nerazdvojni, a da je njihova povezanost nešto najlepše što je videla. Oni su uvek tu jedan za drugoga i jako brinu jedan o drugome.

velika podrška, petface

Karolin kaže da je Frenk dosta pomogao Arnoldu da prevaziđe svoje strahove i počena da uživa u igrama i šetnjama. Iako mu je velika podrška, Frenk Arnolda gleda kao starijeg brata, imitira ga i prati svuda.

Bilo da je ovaj mališan svestan svoje uloge ili ne, njihovo prijateljsvo je nešto u čemu zaista uživaju i oni i ljudi oko njih, koji samo mogu da se ugledaju.

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVEČANO SE OBUKAO: Ali oni nikada nisu došli po njega
Sledeći tekstNAPUŠTENA ZBOG SVOJIH “MANA”: Postala zvezda instagrama

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime