Naslovna VESTI PSI VELIKA TRAGEDIJA: Zanemareni psi na jednom imanju POJELI JEDNOG OD PASA! (VIDEO)

VELIKA TRAGEDIJA: Zanemareni psi na jednom imanju POJELI JEDNOG OD PASA! (VIDEO)

0
velika tragedija petface

Udruženje za zaštitu promicanja prava životinja Vita juče je na svom Facebook profilu objavilo uznemirujuć sadržaj koji je, nažalost, postao, prema oceni portala Index.hr normalna stvar u Hrvatskoj.

Naime, iz udruženja su napisali kako je u kući u Velikom Trgovišću (Klanječko Jezero) pronađeno telo pojedenog psa, kojeg je ostatak čopora pojeo, ali ne svojom krivicom.

PROČITAJTE I:

TEŠKA AKCIJA SPASAVANJA: Štene iz Subotice se ZAGLAVILO IZMEĐU DVA ZIDA i plakalo za pomoć! (VIDEO)

MISLILI SU DA JE KRZNO ZACEMENTIRANO: Ova kujica je bila toliko zanemarena, DA NIJE LIČILA NA PSA! (VIDEO)

ZATVORIO JE OČI ZAUVEK: Pas koji je upucan u Zaječaru – IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU! (VIDEO)

Psi su bili gladni i neuhranjeni jer o njima niko nije vodio računa. U kući je živela gospođa sa suprugom i troje dece, ali iz objave saznajemo da kuća nije bila u njihovom vlasništvu. Nisu plaćali nikakvu stanarinu, njihovo je jedino bilo da brinu o plaćanju računa, ali kako nisu ispunili ni taj uslov, morali su da se isele iz kuće. Iza sebe su ostavili štence stare pet meseci, koji su svih tih pet meseci živeli u smradu i prljavštini.

Psi su, kako stoji u objavi, neuhranjeni, ali psihički donekle u redu. Najveći horor ove tužne priče je činjenica da Opšina i komunalni redari nisu reagovali ni nakon prijava, a njihov posao obavile su volonterke Udruženja Vita.

velika tragedija petface

Tužno je videti i znati da volonteri koji brinu o napuštenim i gladnim životinjama moraju obavljati i najgnusniji i najteži posao za koji ih niko ne plaća

Tužno je čuti da hrvatske institucije još jednom nisu obavile svoj posao te da oni koji su krivi za ovaj horor, uprokos prijavama, nisu dobili nikakvu kaznu, piše Index.hr.

Iz udruženja su naglasili kako obitelj koja stoji iza svega nije socijalni slučaj te da su imali sredstva za pružanje normalnog života ovim nesrećnim životinjama. Prijavili su i Opšinu i vlasnicu pasa, a mi se nadamo da će ovoga puta svi odgovarati za svoja zlodela. Više o svemu saznajte u OBJAVI udruženja.

Šta dodati… 🙁

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.