Naslovna VESTI PSI TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi...

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

0
TRKA ZA NOVU PORODICU

Kažu da ponekada morate da preuzmete inicijativu kako biste promenili svoj život. Upravo to je uradio mešanac pit bula, Maks.

Jednog decembarskog dana, Maks je šetao putem u Severnoj Karolini kada je primetio ljude koji su trčali dobrotvornu prazničnu trku i odlučio da im se pridruži.

PROČITAJTE I:

TEŠKA AKCIJA SPASAVANJA: Štene iz Subotice se ZAGLAVILO IZMEĐU DVA ZIDA i plakalo za pomoć! (VIDEO)

MISLILI SU DA JE KRZNO ZACEMENTIRANO: Ova kujica je bila toliko zanemarena, DA NIJE LIČILA NA PSA! (VIDEO)

ZATVORIO JE OČI ZAUVEK: Pas koji je upucan u Zaječaru – IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU! (VIDEO)

Govoreći kasnije o Maksu, jedan od trkača je rekao da je on sve vreme trčao, skakao i radovao se što vidi ljude, pa su mislili da je pas nekog od trkača. Tako je sa njima pretrčao 15 milja. 

Kada su stigli na cilj, primetili su da je Maks idalje pun energije i spreman za slavlje, ali su sada već počeli da shvataju da pas nije ničiji. 

Hteli su da pozovu nadležne, jedan od trkača odlučio je da pomogne Maksu i pozvao suprugu da dođe po njega. Kaže da ga je Maks za to vreme sve slušao, čak i komande ‘sedi’ i ‘dođi’.

Nakon toga odveli su ga lokalnom veterinaru i otkrili da je čipovan. Nadali su se srećnom kraju, ali ipak nije bilo tako – njegovi vlasnici su rekli da ga odvedu u prihvatilište, a oni će razmisliti da li će ga uzeti ponovo. 

Zabrinuti za Maksovu sudbinu, trkači su počeli da dele njegovu fotografiju na društvenim mrežama, ne bi li mu pronašli pravi dom u kome će ga voleti kako zaslužuje. 

Odveli su ga privremeno u prihvatilište, a tamo su saznali da je on njima već poznat, jer su ga prvi vlasnici tu doveli, navodno zbog selidbe. 

Ipka, post o Maksu na društvenim mrežama bio je delotvoran, jer su do njega došli Čed Dafi i njegova porodica. Oni su tražili da udome nekog psa nakon smrti njihovog. 

Dafi i njegova supruga su triatlonci i dugo su tražili psa sa kojim mogu da trče, ali i da bude dobar sa njihovom ćerkom. Tako su odlučili da odu i pogledaju Maksa. To je bila ljubav na prvi pogled – odmah su znali da će on biti njihov pas.

Maksov novi život podrazumeva svakodnevno trčanje od 6 milja, a trkači koji su pomogli da nađe porodicu su oduševljeni što je pronašao porodicu koja ga voli. Kažu da je Maks sam sebi napisao najbolju preporuku – da je druželjubiv, voli ljude i da trči, i tako pronašao novi dom i savršenu porodicu. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKA TRAGEDIJA: Zanemareni psi na jednom imanju POJELI JEDNOG OD PASA! (VIDEO)
Sledeći tekstSLIKA DA TI SRCE STANE: Kada vidite ovako psa, pomislite na najgore, ALI VIDITE U ČEMU JE STVAR! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime