Naslovna VESTI PSI Veterinari POGREŠNO LEČILI pa preporučili EUTANAZIJU!

Veterinari POGREŠNO LEČILI pa preporučili EUTANAZIJU!

0
pogrešno lečili psa

Doga Darla je samo zahvaljujući sreći izbegla najgoru sudbinu. Njeni vlasnici su bili dovoljno prisebni i odlučni da ne poslušaju savet veterinara koji su pogrešno lečili njihovu ljubimicu. Potražili su drugo mišljenje i to je bilo spasonosno.

pogrešno lečili psa

Kada je ova veličanstvena kuja stigla u centar AdoptADane Rescue koje se brine o napuštenim i obolelim pripadnicima pre svega doga oni su saznali za zastrašujuću priču. Utvrđeno je da boluje od veoma teškog zapaljenja kože koje je a veliki svrab bolove i brojne inficirane rane. U prvi mah su pomislili da se radi o ozbiljnom slučaju zanemarivanja od strane vlasnika ali onda su im vlasnici objasnili šta im se svima dogodilo.

Pročitajte i ovo: MAMA JE PLAKALA ZA BEBAMA – Policija pritekla u pomoć!

pogrešno lečili psa

Naime kada su pre nešto više od šest meseci primetili prve promene na koži svoje ljubimice oni su potražili pomoć lokalnog veterinara. Očito da veterinari nisu bili dovoljno edukovani i vični svom pozivu pa ni jednog trenutka nisu utvrdili da se radi o šugi. Započeli su sa prmenom raznih terapija a stanje se nije popravljalo. Još gore, stanje je iz nedelje i nedelje bilo sve strašnije. Šest meseci kasnije, veterinari su vlasnicimi preporučili eutanaziju bez dobrog objašnjenja.

Pročitajte i ovo: MAMA I ŠTENCI: Mala BOLESNA porodica ČEKALA i DOČEKALA

pogrešno lečili psa

Srećom po Darlu, njeni vlasnici su odlučili da ne poslušaju veterinare i da potraže pomoć na drugom mestu. Osećali su veliku grižu savesti, ali više nisu imali sredstava da plaćaju lečenje. Tako je Darla ostala u prihvatilištu.

pogrešno lečili psa

Specijalizovani za lečenje ovih velikih pasa u Centru su prionuli na posao. Darlin oporavak je trajao dva meseca. Danas je ona ponovo onaj divni pas koji više ne trpi bolove i muke od opake bolesti.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAMA I ŠTENCI: Mala BOLESNA porodica ČEKALA i DOČEKALA
Sledeći tekstUBILI SU JOJ MAMU: Zaslužuje da dobije čaroban dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime