Naslovna VESTI PSI MAMA I ŠTENCI: Mala BOLESNA porodica ČEKALA i DOČEKALA

MAMA I ŠTENCI: Mala BOLESNA porodica ČEKALA i DOČEKALA

0
spasena bolesna porodica

Kujica Hajdi nije imala sreće u životu. Bila je član porodice ali u trenutku kada je sve trebalo da bude divno i srećno sudbina se surovo poigrala. Hajdi i njene tek rođene bebe su završili na ulici.

spasena bolesna porodica

Koliko je surov život na ulici gde se svakodnevno borite za malo vode i hrane ne treba posebno opisivati. Život na ulici i borba da održi svoje bebice u životu uzeli su danak. Ubrzo je cela mala porodica obolela.

Pročitajte i ovo: MAMA JE PLAKALA ZA BEBAMA – Policija pritekla u pomoć!

Kada su ih pronašli na ulicama teksaškog grada Dalasa svi su bili izuzetno mršavi, zaraženi unutrašnjim parazitima a od generalizovane šuge gotovo da nisu imali dlaku na telu. Koža je bila inficirana, upaljena i svi su trpeli velike bolove. Odvedeni su u lokalno prihvatilište gotovo u poslednji čas a o teškom stanju svedoči činjenica da jedno tene nije uspelo da preživi pvu noć u skloništu.

spasena bolesna porodica

Hajdi nije odustajala od preostalih beba. Čuvala ih je i negovala koliko je mogla. Ljudi u prihvatilištu su znali da neće uspeti da im pomognu ukoliko im ne obezbede specijalističku pomoć. Tada se pojavila Peti Doson, predsednica organizacije DogRRR i odnela ih svojoj kući.

Pročitajte i ovo: NOVA PAZOVA: Nisu OKRENULI GLAVU – nemojte ni VI!

spasena bolesna porodica

Ona im je obezbedila ono što im je bilo neophodno. 24-satnu pomoć, negu i podršku. Hajdi je počela polako da se oporavlja a koako je ona jačala tako su i preostale bebe dobijale na težini. Veterinarska nega je dovela do toga da počnu i da prolaze bolovi koje su trpeli. Ubrzo su štenci počeli da se ponašaju kao i svi drugi mališani. Postali su razigrani, snažniji, radoznali da otkriju svoju okolinu. Hajdi se otvorila prema ljudima. Povratila je poverenje i postala umiljata i radost je ponovo sijala sa njenog lica.

spasena bolesna porodica

Ova mala, nekada bolesna porodica je dobila novu šansu. Čekaju novi, pravi dom. Navijamo da ga uskoro i dobiju.

Izvor:  valuablestories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAMA JE PLAKALA ZA BEBAMA – Policija pritekla u pomoć!
Sledeći tekstVeterinari POGREŠNO LEČILI pa preporučili EUTANAZIJU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime