Naslovna VESTI PSI VEZAN ZA OGRADU AUTOPUTA, iznemogao i neuhranjen, ostavljen da UMRE! (VIDEO)

VEZAN ZA OGRADU AUTOPUTA, iznemogao i neuhranjen, ostavljen da UMRE! (VIDEO)

1

Spasioci iz Hope For Paw uvek su spremni da se suoče sa najtežim okolnostima da bi spasili bespomoćne krznene prijatelje. U jednom takvom spasavanju, našli su se oči u oči sa usamljenim psom vezanim za ogradu pored autoputa. Pas je bio gladan, kosti i koža i dehidriran. 

Njihov prvi pokušaj za spasavanje ovog psa je propao. Pas je bio suviše uplašen i trudio se da odbije one koji su mu donosili pomoć. S obzirom na to da je bio vezan, nije mogao da pobegne, ali je lajao i sakrivao se u grmlje tako da su se spasioci plašili da mu priđu. Ali morali su ga odvesti sa autoputa jer je tu bilo isuviše opasno da ostane. 

PROČITAJTE I:

OVA ŽENA JE SJAJNA: Slepo kuče, bačeno na deponiju, ONA JE UDOMILA bez razmišljanja! (VIDEO)

Dva dana nakon prvog pokušaja spasioci su ponovo došli i tada je pas počeo da laje i da se skriva. Oni su pokušali da ga potkupe poslasticama i ljubavlju, što je uspelo pre svega što pas nije bio uhranjen, bio je gladan. 

Pas se sada zove Hanako, bio je srećan kada je shvatio da će u njihovim kolima pronaći još više poslastice. Hanako je imao svoju porodicu što svedoči njegov mikročip. Previše problema je preturio preko glave. 

Ljudi iz skloništa LA Animal Rescue su odmah primili ovog psa kod sebe na negu i ishranu. Sve je bio zdraviji i bolje se osećao. 

Za dva meseca u skloništu pronašao je dom zauvek, sada se zove Luni i prelep je pas. Uživa u društvu svoje nove porodice koja sve čini kako bi zaboravio svoju prošlost punu bola i patnje. 

Divno je ovo, koliko god mu bola naneli ipak je sve prebrodio!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI I VI OVO RADITE: 5 najčešćih grešaka u VASPITAVANJU I PREKOREVANJU pasa! (VIDEO)
Sledeći tekstZAR NIJE DOVOLJNO PATIO: Bio je teško bolestan, sada u procesu izlečenje OSTAJE BEZ SMEŠTAJA! (VIDEO)

1 KOMENTAR

  1. Stvar su super i hvala sto su je spasili prediva je stetno njoj i njenoj novoj obitelji sretno i zdrsvi bili pusaa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime