Naslovna VESTI PSI PODGORICA: Pas, kog je vlasnik vezao za drvo, uginuo!

PODGORICA: Pas, kog je vlasnik vezao za drvo, uginuo!

0
za drvo petface

Vezao ga je za drvo! Valjda da ne bi trčao za njim. Da ga tužnim pogledom i krikom ne bi dozivao. Valjda mu je bilo lakše. Ljudi,..

Priča o njima nas vodi do Podgorice. Do mesta Ćemovsko polje, jugoistočno od Podgorice, između reka Morače, Cijevne i Ribnice!

SUBOTICA: Sećate se psa kog je vlasnik vezao lancem? UDOMLJEN JE!

– Od ujutros obilazimo azil. Pri povratku nazove nas čobanin, gdje smo nekad hranili pse, da nam kaže da je mrtav pas vezan za drvo. Nemamo riječi, glasa da opišemo tugu i bol za ovog anđela kojeg je vlasnik vezao za drvo lancem, valjda da ne bi trčao za njim, da ga tužnim pogledom i krikom ne bi dozivao, napisali su iz Društva za zaštitu životinja „Ruka – šapi“ iz Podgorice!

za drvo petface

Pas je umirao u šumi sam, polako bez vode i hrane, danima, u najvećim mukama vezan lancem. Pa kakvi smo mi to ljudi, u šta se pretvaramo, da li mi uopšte zaslužujemo ovu planetu?

NIKŠIĆ: Vezao psa za branik, vukao ga, pa se pravdao: „NISAM GA MUČIO, HTEO SAM DA GA UDOMIM“!

– Svi naši volonteri su i dalje u suzama i šoku, jer nam je i dalje nestvarno da je ovo neko mogao da učini ovom nevinom biću, svom ljubimcu, drugaru do groba. Pa kakvi smo mi to ljudi, u šta se pretvaramo, da li mi uopšte zaslužujemo ovu planetu? Planetu, gdje truju nemoćna bića, muče, kasape one koji nemaju pravo glasa, gdje vlasnik za drvo veže svoga psa da se slučajno ne bi vratio kući, pitaju se iz ovog Društva.

Tuga,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPršti od luksuza: Otvoren PRVI hotel za pse sa PET ZVEZDICA!
Sledeći tekstBRAVO: Poznati holivudski par DONIRAO hranu za ljubimce spašene u poplavama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime