Naslovna VESTI PSI NIKŠIĆ: Vezao psa za branik, vukao ga, pa se pravdao: „NISAM GA...

NIKŠIĆ: Vezao psa za branik, vukao ga, pa se pravdao: „NISAM GA MUČIO, HTEO SAM DA GA UDOMIM“!

0
NIKŠIĆ petface

Priča nas vodi u NIKŠIĆ, gde žive ljudi koji imaju malo „drugačiji“ pogled na način na koje mogu da udome pse. Naime, kako prenosi lokalni portal „Onogost.me“ , vozač automobila podgoričkih tablica vezao je rotvajlera za branik i vukao ga po putu u Nikšiću.

Na snimku, koji je postavljen i na You Tube, čuju se deca iz susednog automobila koja viču “Stani”.

Užas u Grockoj: Vezao psa za automobil, pa ga vukao po putu! (FOTO)

Odmah nakon bure komentara, šerovanja i komentarisanja na društvenim mrežama, istom portalu se javio vozač automobila koji je demantovao priču, tvrdeći da nije imao nameru da povredi psa, već da ga UDOMI!

NIKŠIĆ petface
Foto: onogost.me

Vozač, Miloš demantovao  je da se radi o zlostavljanju životinja, jer kako kaže „nije mučitelj, već ljubitelj životinja, kome je bilo žao da psa ostavlja na ulici“.

– Od brata sam uzeo psa, kako bih ga poveo svojoj kući, jer on nije više želio da ga drži. Želio sam da ga udomim. Kako nije htio da uđe u auto, privezao sam ga za branik. Nijesam znao drugi način, kaže Miloš za pomenuti portal i dodaje da se čak povrijedio pokušavajući da ubaci psa u automobil.

Miloš naglašava da je na taj način psa prevezao na udaljenosti od nekoliko stotina metara, te da je vozio oko 10 na sat.

VIDEO: Vezao psa za motor, pa ga vukao po asfaltu!

– Vozio sam polako i dok sam vozio jedan momak se zaustavio i pitao me šta radim. Pošto sam mu objasnio, zamolio sam ga da psa ubacimo u auto, u čemu smo tada uspjeli, rekao je ovaj dečko i dodao da je i ranije udomljavao životinje.

– Nijesam neko ko zlostavlja životinje. Čak mi je u autu bila supruga sa dvoje malo djece, zbog čega mi je najviše stalo da objasnim ovaj snimak. Nijesam imao namjeru da povrijedim psa, to je sva priča, istakao je on tvrdeći da njegovu priču mogu da potvrde svjedoci.

Da li mu vi verujete?

Izvor: onogost.me

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMinistarstvo potvrdilo: Nema više ubijanja pasa u skloništima!
Sledeći tekstSTRAVIČNO NASILJE U KRALJEVU: Pronašli psa sa odsečenim nogama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime