Naslovna VESTI MAČKE I MACE U OBJEKTE: Mali Žuća pušten u supermarket da se zagreje!

I MACE U OBJEKTE: Mali Žuća pušten u supermarket da se zagreje!

0
zagreje petface

U Zrenjaninu, Beogradu, Subotici,.. Ljudi širom Srbije pokazuju svoju humanost i reaguju na apele ljubitelja životinja, koji se ovih dana šire Internetom. Mole se svi da otvore vrata svojih objekata, podruma, šupa, garaža, pronađu staru krpu, peškir ili prstirku i u toplom ćošku naprave mesto za smrznutu kucu i macu.

Juče se inbox naše stranice „usijao“ od fotografija onih koji su prisustvovali upravo ovakvim scenama. „Bašta Mala“, picerija „Fenjer“,.. samo su neki od objekata koji su svoja vrata otvorili za životinje sa ulice.

SLAVIMO I OVOG HEROJA: I ovaj kafić u Zrenjaninu pušta napuštene kuce da se zagreju!

Danas nam u redakciju stiže fotografija jedne mace, koja sklupčana sedi u jednom supermarketu. Kako smo saznali, reč je o mačku, koji je vrlo pitom, a heroji koji su mu omogućili da se zagreje i sklupča u tolom su zaposleni u ovom supermarketu.

– Ovaj mačak je od skora u kraju. Vrlo je pitom. Cenim da ga je neko pustio. Inače, radnja se dešava kod „Muzeja 25. maj“, napisao je Igor koji je fotografiju mace objavio na svom profilu!

ORDEN ZA HUMANOST: Konobar pustio psa u kafić da se ugreje!

Kao što vidite na fotografiji, maca želi samo toplo mesto, sklonjeno od zime i snega. Nju, verovatno nećete ni primetiti u objektu, jer vam neće smetati. Sa druge strane, ona će mirno sedeti, sklupčati se i predenjem se zahvaliti na humanom delu 😉

POMOZIMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNO: Pogledajte kako je ovaj čovek spasio ptića, čije su se noge zaledile na ogradi!
Sledeći tekstI NOVI SAD: Veterinarska ordinacija nudi BESPLATAN smeštaj i obrok psima sa ulice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime