Naslovna VESTI SJAJNO: Pogledajte kako je ovaj čovek spasio ptića, čije su se noge...

SJAJNO: Pogledajte kako je ovaj čovek spasio ptića, čije su se noge zaledile na ogradi!

0
ptić petface

O kucama i macama mnogi danas pričaju – kako im pomoći u hladnim danima, kako im napraviti zaklon, kućicu,.. Ali, na ptice, kao da smo zaboravili. Ovaj VIDEO nas je podsetio da na ovim ledenim temepraturama NIKO NIJE ZAŠTIĆEN.

Udruženi ljubitelji životinja napravili ptici rugalici cipele od kartona kako bi hodala!

Naime, jedan preslatki ptić ostao je bukvalno zalepljen za ogradu, kada su se njegove nogice zaledile tu. Pokušavao je da poleti, ali nije išlo! Onda se odjednom, ni od kuda, pojavio njegov heroj spasilac! 😉

ptić petface

– Dok sam hranio svoje konje, prvog jutra u ovoj godini, primetio sam usamljenog ptića kako je sleteo na čeličnu ogradu, u blizini rezervoara za vodu. Obzirom da se rezervoar greje, kako se vne bi smrzao, nije neobično da ptice piju tu toplu vodu. Međutim, očigledno je ova ptičica svoje tople noge direktno stavila na čeličnu šipku i istog momenta ostala zaleđena na istoj, napisao je čovek koji je smislio taktiku kako da joj pomogne!

KRALJEVO: Učenici napravili i postavili kućice za vrapce! (VIDEO)

Prvo je pokušao da joj zagreje noge, pritiskajući ih dlanom ruke, istovremeno pokušavajući da ih odlepi sa šipke. Međutim, ptić je bio toliko preplašen da je samo neobuzdano mahao krilima. Onda ga je čovek uzeo u šake i toplim dahom duvao u njega!

Uostalom, pogledajte i sami kako je ovo spasavanje teklo i ne zaboravite i na naše pernate životinjice. Pogotovu, nakon ovog video snimka!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Mihaila, heroja koji je spasio labuda na Zemunskom keju!
Sledeći tekstI MACE U OBJEKTE: Mali Žuća pušten u supermarket da se zagreje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime