Naslovna VESTI PSI Drugari Feliks i Oskar izbegli eutanaziju i zajedno kreću u nove pohode!

Drugari Feliks i Oskar izbegli eutanaziju i zajedno kreću u nove pohode!

0

Feliks, mala crna čivava i Oskar, veliki žuti pas koji nema prednju nogu, sve rade zajedno i vole se beskrajno. Njihovo iskreno prijateljstvo, okom kamere je zabeležila Mona, koja redovno obilazi azil za pse u Kaliforniji, koji je inače poznat po visokoj stopi eutanazije životinja.

Svake nedelje, fotografiše životinje i postavlja njihove fotografije na Facebook, u nadi da će tako lakše biti udomljeni. Kada je bio red da fotografiše Feliksa i Oskara, bilo je gotovo nemoguće razdvojiti ih.

zajedno petfaceDok je uživala posmatrajući ih, saznala je da njihova eutanazija bila zakazana tog dana, za pet sati popodne. Molila je ljude da im ostave još jedan dan života. Pristali su, ali samo na jedan dan više. Oba psa su bolovala od opasne respiratorne infekcije koja je bila pretnja ostalim psima u azilu.

Pročitajte još:

Boni i Klajd: Nerazdvojni dok čekaju da budu usvojeni zajedno

Uporna Mona je kontaktirala volontere drugog azila. Čim su videli fotografije, iako nije uobičajeno da uzimaju pse, nisu mogli da odole i otvorili su im vrata. Po njihovim repićima se videla velika zahvalnost. Iako obojica teško bolesni, bili su srećni i druželjubivi.

zajedno petfaceSve rade zajedno. Spavaju, jedu, igraju se… što je još lepše, ljudi nisu želeli da odustanu od njih. Zlečili su respiratornu infekciju, i rešili da pomognu Oskaru ugradnjom proteze.

Pročitajte još:

DIRLJIVA FOTOGRAFIJA IZ KOMŠILUKA: Poslednji poljubac nerazdvojnih prijatelja iz bokseva!

Jedno je sigurno – u svoj naredni dom, odlaze zdravi i samo ako idu ZAJEDNO!

DIVNOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAUČNICI POTVRDILI: Evo kako psi reaguju kada vide svog vlasnika!
Sledeći tekstI KUTIJA I SRCE PUNO: Beograđani darivali paketiće za napuštene pse!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime