Naslovna VESTI PSI I KUTIJA I SRCE PUNO: Beograđani darivali paketiće za napuštene pse!

I KUTIJA I SRCE PUNO: Beograđani darivali paketiće za napuštene pse!

0
KUTIJA petface

KUTIJA puna. I naše srce – puno. Ovako bismo se ukratko zahvalili svima koji su juče bili deo naše novogodišnje žurke za sve kućne ljubimce prestonice!

Kako smo i najavili, ove godine uz slogan NOVA GODINA ZA SVE, na našoj žurci sakupljali smo paketiće za napuštene kuce i mace o kojima brine Udruženje Zoi. Oni prvenstveno pomažu da se nemoćni i nejaki štenci sklone sa ulica!

KUTIJA petface

-Pse prihvatamo kod sebe, samo u retkim situacijama smeštamo ih u pansion. Pse koje prihvatimo čistimo od spoljašnjih i unutrašnjih parazita i u zavisnosti od starosti vakcinišemo, sterilišemo, čipujemo.. Pas koga prihvatimo je naš pas i ima tretman kao svaki voljeni kućni ljubimac. Tražimo im dom koji je najbolji za njih, i udomljavamo ih uz ugovor o odgovornom vlasništvu. Nemamo stalni izvor prihoda, zavisimo isključivo od pomoći i donacija dobrih ljudi, ovako su nam se opisali divni ljudi iz Udruženja Zoi.

NOVI SAD u decembru dočekuje Deda Mraza za LJUBIMCE

KUTIJA petface

KUTIJA koja je bila postavljena u holu Delta City-ja od samog početka žurke počela je da se puni. Granule, igračke, ćebići, prostirke, sredstva protiv parazita,…svaki poklončić značio je našim četvoronožnim prijateljima.

KUTIJA petface

Žurka je trajala, Deda Mraz je delio paketiće, slikao se sa pristunima, a naša HUMANITARNA MISIJA je uspela! Ne znamo tačno koliko je hrane sakupljeno, ali ova fotografija kutije koja je bila mala da primi sve poklone koji su poestioci ostavljali je i više nego dovoljna!

KRAGUJEVAC treća stanica Deda Mraza za ljubimce

KUTIJA petface

Beograd je bilo prva stanica najpoznatijeg dekice na svetu, a nakon njega uputio se ka Novom Sadu. Dakle, Novosađani, pridružite se našoj humanitarnoj žurci, dođite 2. decembra u BIG Shopping Centar i donesite poklončiće za napuštene kuce i mace iz vašeg grada! ČEKAMO VAS!

Beograđani, veliko hvala!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.