Naslovna VESTI PSI OSTAVILI SU GA NA ULICI DA UMRE: Rane su prekrile njegovo lice,...

OSTAVILI SU GA NA ULICI DA UMRE: Rane su prekrile njegovo lice, dlaku gotovo i da nema! (FOTO/VIDEO)

0

Nećemo opet započeti tekst rečima – desilo se još jedno zapostavljanje, nehuman odnos prema psu, zlotvorsko ponašanje i tome slično…

Ovog puta ćemo reći da nam ove objave sve teže i teže padaju, ali to je valjda i nažalost naša surova realnost od koje očigledno ne možemo da pobegnemo! Iživljavanje nad životinjama je gotovo svakodnevno, a njihovo zapostavljanje ide odmah iza iživljavanja…

OVAJ LEPOTAN PONOVO TRČI: Ovaj pas je smršao neverovatnih 20 kilograma! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ODANOST DO KRAJA: Pas proveo 11 sati u vodi kako bi SPASIO VLASNIKA! (FOTO)

Ja jednoj stranici namenjenoj životinjama, naišli smo na objavu i fotografije zbog kojih nam je zastala knedla…

U pitanju je mladi pas, najverovatnije ima godinu dana, koji je teško zapostavljen i odbačen. Čini se da je lovački pas u pitanju. Ostavili su ga da umre jer više nije služio svrsi… A samo ti zlotvori znaju koja je to svrha u pitanju.

On ima toliko povreda i rana po telu, da je to neverovatno… Njegova dlaka je nestala, gotovo da je nema, a on je prekriven upravo tim ranama.

Ovog predobrog psa našla je Katarina Morača u Bačkoj Palanci, ali pored svojih 7 pasa nije imala adekvatno mesto za psića koji je dobio ime Feniks… Ona je molila da ga neko uzme i čuva. Javio se veliki Emir Bakić, koji je po ko zna koji put pritekao u pomoć ko zna kom po redu psu!

Emir mu je obezbedio dom, odličnu veterinarsku pomoć.

– Ja sam video objavu, dogovorio se sa Katarinom, otišao i uzeo ga. Sada ima adekvatnu negu, terapiju i 4 obroka dnevno. Biće on dobro, pun je života. Trebaće mu sigurno bar 4 meseca dok mu dlaka naraste, ali prebrodićemo i to. On je jedno divno stvorenje i pored svega, i dalje je u njegovim očima puno ljubavi za sve – priča nam Emir…

Feniks je imao sreće da ode u prave ruke, ali… Šta da nije Katarine i Emira? Kako bi ovaj jadan pas završio? Ne želimo da mislimo o strašnom kraju. Želimo da se nadamo da će ljudi konačno početi da brinu o svakoj životinji… Vreme je da pokažemo da ima bar malo empatije u nama.

Ugledajte se na Emira, koji nikada ne odustaje od njih! Ukoliko želite i možete da pomognete u lečenju predivnog Feniksa, možete to učiniti na ovaj način.

PAYPAL brkicbrkicmarina@yahoo.com ili dinarski račun: Banka Intesa br rač 160-5100100285307-45

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAKLJUČALA PSA U AUTU U KOJEM JE IZMERENO 45 STEPENI! Policajac je NATERAO da zažali zbog toga! (VIDEO)
Sledeći tekstIZMUČENI PAS ŽRTVA STAROPAZOVAČKOG ŠINTERAJA?! Sa polomljenom nogom ga nedeljama držali zatvorenog! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime