Naslovna VESTI PSI NASILJE SE NASTAVLJA: Nepoznata osoba ZAPALILA štence u Kraljevu!

NASILJE SE NASTAVLJA: Nepoznata osoba ZAPALILA štence u Kraljevu!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Taman kada pomislimo da zalostavljanju živih bića naziremo kraj, u redakciju nam stigne vest ove sadržine – noćas je NN osoba ZAPALILA štence u jednom naselju u Kraljevu!

Štence, koje su ljudi hranili, nepoznata osoba je noćas polila i upalila. Nažalost u ovom jezivom slučaju nasilja, jedno štene je izgubilo život dok su tri šteneta uspela da se izvuku!

ZAPALILA petface

– Ne mogu da verujem da postoje ovakvi ljudi. Ako ne žele da ih nahrane, zašto rade bar ovakva zlodela. Kada ovako urade životinjama, šta sutra mogu da urade ljudima, kaže nam Danijela Jović, iz kraljevačkog društva za zaštitu životinja „Spaske“.

JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

Slike, uznemirujućeg sadržaja, šeruju se društvenim mrežama u nadi da će se pronaći počinioci i kazniti najstrožom kaznom!

ZAPALILA petface
Štenci traže dom!

– Noćas su stradali, u naselju Beranovac. Štenci su tu živeli, a građani su im donosili hrnau i vodu. Iz zapaljenje kutije tri mala šteneta uspela su da se spasu, a jedno je od vatre i dima uginulo. Molim i preklinjem sve Kraljevčane koji imaju bilo kakvu informaciju o ovim monstrumima, da se jave. Ovo s einače dogodilo u blizini Dečijeg sela na Beranovcu, tako da takav neće prezati da sutra povredi ni dete ni  odraslu osobu, dodala je Danijela!

Spaseni štenci HITNO traže dom ili bar privremeni izmeštaj sa ove strašne lokacije,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNA ŽENA: Napravila merdevine do svoje terase, kako bi ulične mace mogle ući u njen dom!
Sledeći tekstCRNA LISTA: Pogledajte koje kompanije i dalje TESTIRAJU proizvode na životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime