Naslovna VESTI PSI JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

4
odsečene petface

JEZIVO NASILJE pre dva dana desilo se u Preljinskoj Baluzi, kod Čačka. Naime, nepoznati počinioci odsekli su obe zadnje noge psu Muji, o kom brine Vidosav Đerić.

Naime, kako prenosi „Glas zapadne Srbije“, stravičan primer zločina nad životinjama desio se u ovom mestu u opštini Čačak, a deka Vidosav je u šoku!

ČAČAK: Bacili su njene štence u kontejner, a ona je cvilela i pozvala pomoć!

Svog vernog pratioca, psa Muju, deka Vidosav je pre dva dana zatekao u stravičnom stanju. Kada je krenuo da ga nahrani, kao i svaki dan pre tog, video je Muju bez obe zadnje noge.

JEZIVO NASILJE petface

Motiv za ovakav svirepi zločin niko ne zna, ali vlasnik psa sumnja na osvetu iz ljubomore.

NOVI SLUČAJ NASILJA: Dvomesečnom štenetu u Malom Zvorniku odsečene šape!

– Volim ga kao rođenog brata. Ne znam zašto mu nisu pucali u glavu da ga ubiju nego su hteli da se muči ovako. Žao mi je životinje mnogo, kroz suze deka Vidosav komentariše ovo JEZIVO NASILJE!

Zbog finansijske situacije Vidosav Đurić ne može pružiti pomoć malom Muji.

JEZIVO NASILJE petface

Ukoliko mu se uskoro ne pomogne ovaj čovekov najbolji prijatelj svoje poslednje dane provešće u velikim mukama. Ukoliko možete da pomognete, kontaktirajte redakciju „Glasa zapadne Srbije“ na broj telefona: 060/ 5000 150 ili 032/ 347 001.

Molimo iz sveg srca da se VEST proširi na sve strane, VIDEO koji smo pogledali nekoliko puta nas je doslovce rasplakao!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽIVOTNA LEKCIJA: Ona prosi u Leskovcu za hranu, ali je obrok podelila sa psom!
Sledeći tekstKako pravilno da brinete o svojoj staroj maci?

4 KOMENTARA

  1. Pa dobro bre, DOKLE OVO??
    Šta radite vi, druže Vučiću, predsedniče i svi ostali što ste ZASLUŽNI, da ne kažem KRIVI za sve što se dešava u ovoj bednoj i bolesnoj državi. A vi građani, do kada ćete ćutati??
    Da se lepo uvede zakon za ovakve bolesnike, kazna zatvorom! Ne one novčane, a psihopata i dalje na slobodi. To nisu normalni ljudi. Bar ne u potpunosti. SRAMOTA ME JE ŠTO SAM POREKLOM ODAVDE ZBOG OVAKVOG ZAKONA. Sramite se svi.

  2. Nije lepo sto sirite laznu vest da ne moze da mu se pomogne a ovo je dokaz zasto se zastitarima u Srbiji ne veruje. Jasno, glasno i javno su iz Levijatana rekli da oni sve placaju i platili su, i veterinaru za sanaciju sapa, za boravak kod veta tokom oporavka i narucuju kolica iz Italije. Ovo je Srbija, zaradjuj na tudjoj muci. Sram da vas bude.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime