Naslovna VESTI PSI Živa kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)

Živa kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)

2
Zazidana ispod trotoara petface

Zazidana ispod trotoara. Živa kuja. Trudna. Priča nas vodi do ruskog grada Voronjež. Naime, na ulici Rostov 58/10 na ulazu №4, radnici su izvodili radove, zamene kamenih blokova, i tom prilikoma napravili ogromnu rupu na ulici!

Rupa je 3 nedelje čekala na remont!

Pročitajte još:
Sećate se psa, koga je vlasnik ŽIVOG zakopao? Ovako izgleda DANAS!

21.septembra, rupa je konačno „zakrpljena“. Međutim, ono na šta niko nije obratio pažnju je da se u njoj krije živa kuja! Ona je od tog trenutka bila Zazidana ispod trotoara.

Zazidana ispod trotoara petface

– Moja sestra Alena, njen muž Aleksandar i moj suprug Vadim Rustam primetili smo nešto neverovatno. Tačnije začuli. Bilo je to najtužnije cviljenje koje sam do tada čula. Shvatili smo odmah da je kuja Zazidana ispod trotoara. Otrčali smo do komunalne inspekcije, međutim oni su nam rekli da oni nisu zaduženi za to i da samim tim ne mogu ništa da učine! Tada je Vadim uzeo svoj alat, i čekićem razbijao trotoar, kako bismo došli do zvuka, napisala je na You Tube kanalu supruga heroja Vadima!

Akcija je trajala, ali kada je poslednji kamen uklonjen Vadim je ugledao lice tužnog psa. Odmah je video da je u pitanju trudna kujica. Nazvali su je Belka!

Pročitajte još:
SUBOTICA: Spašen ulični pas koji je pogođen sa tri hica iz puške!

– Polako smo je izvlačili odatle, kako ne bismo ugrozili njene bebe u stomaku. Neverovatno je, jer uprkos tome da je živa Zazidana ispod trotoara, bez hrane i vode, dva dana, Belka je bila živa!, napisala je gospođa Rustam.

Zazidana ispod trotoara petface

Uz suze radosnice, izvukli su Belku i odneli je u lokalno sklonište. Nažalost, izgubila je štence. Ipak, pravo je čudo kako je uopšte i sama preživela!

Sada se sakupljaju donacije kako bi se otplatili dugovi za njenu negu i hranu, a kako kažu volonteri Belka će uskoro biti dobro i nadaju se da rupu u kojoj je živela dva dana zameniti topli dom!

NEVEROVATNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV KAO TAKVA: dečak uspavljuje mačka udomljenog sa ulice
Sledeći tekstMAĐARSKA: Omer je njegovo mače nosio na ramenima, preko 2.000 kilometara

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime