Naslovna VESTI PSI ZITA IMA JEZIVIH 18 KG I BROJNE KOMPLIKACIJE! Željna je ljubavi i...

ZITA IMA JEZIVIH 18 KG I BROJNE KOMPLIKACIJE! Željna je ljubavi i toplog doma!

0

Zita je pas kojeg je snašlo sve ono najgore što je moglo da ga snađe. Ona je pas koji je željan ljubavi, tople reči i toplog i dobronamernog dodira.

Zitu čeka velika borba koja će, nadamo se, imati srećan ishod… Ali da bi uspela da iz svega izađe kao pobednik, potrebna joj je vaša pomoć. Njena priča počinje ovako…

PRAVA MUDRICA: Ovaj pas je pronašao genijalan način da STALNO bude sa svojim vlasnikom! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NEMA VIŠE BORBI: Reakcija kada je PITBUL shvatio da je SPASEN će vas dovesti do suza! (VIDEO)

– Za ovog psa nam je javila gospođa Babarci. U početku je bilo nemoguće naći je. Međutim, gospođa Babarci i Zita Suhajda su bile uporne. Uspele su da je uhvate posle 3 dana potrage. Svaka vam čast! One su pravi primer kako treba. Nije dovoljno samo javiti nam za psa, mi smo vrlo često na drugom kraju grada, ili zauzeti oko pasa. Vučjakinja je dobila ime Zita. Ono što smo prvo proverili je kilaža. Ima jezivih 18.3 kg!! Radili smo sve moguće pretrage i analize, jer, verovali ili ne, na početku je sve bilo koliko-toliko u redu. Krvna slika je relativno dobra, u odnosu na njen izgled. Anemična je, ali to je očekivano. Nakon toga je urađen 4D test i još tri dodatne analize krvi. Urađen je ultrazvuk abdomena, rtg snimak i skarifikat kože.  Zita nema dlaku na skoro 80% tela..  Njene dijagnoze ne znamo ni da ponovimo, za sve ove godine još nismo imali psa sa ovakvim problemima. U suštini, ima problem sa jetrom, tumor bešike i dva hormonska poremećaja.  Dobila je terapiju, pratićemo stanje. Daćemo sve od sebe da joj obezbedimo što kvalitetniji život. Ukoliko nekim čudom, neko želi da joj pomogne i primi je kod sebe, bili bi smo prezahvalni. Ona je pas koji je željan ljubavi, od prestrašenog psa se u roku od 10 minuta transformisala u psa koji svojim tužnim okicama pokušava da iskuka maženje. Bili smo u šoku posle svih pretraga pa smo i zaboravili da pitamo koliki su njeni troškovi. Po našoj proceni, samo jučerašnji su 10-15 hiljada dinara. Njoj je sad potrebna što kvalitetnija hrana, mora da se ugoji, da se bar to stabilizuje za početak.

Gepostet von Subotičke njuškice am Freitag, 24. Juli 2020

Ako želite da nam pomognete u našem radu, možete donirati:
Tekuci račun 285-2235090000016-91 RSD
Udruženje Subotičke njuškice
PayPal: subotickenjuskice@gmail.com
Devizni račun: 285-2231209899874-11
SWIFT: SABRRSBG
IBAN: RS35285223120989987411
Možete i kupiti hranu za nju, bitno je da ima što veći procenat proteina.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDARIO PSA AUTOMOBILOM PA POBEGAO! Beskrupulozni vozač se nije ni okrenuo za sobom!
Sledeći tekstJEZIVA SCENA! Hteli da izađu napolje, a onda su imali šta da vide, ZVER OD TRI METRA (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime