Naslovna VESTI ZOO VRT SMRTI: Zoološki vrta na Majokri OSTAVIO POSETIOCE U ŠOKU, zbog...

ZOO VRT SMRTI: Zoološki vrta na Majokri OSTAVIO POSETIOCE U ŠOKU, zbog zapuštenosti životinja! (VIDEO)

0
zoo vrt smrti petface

Nedavno je svet bio šokiran fotografijama koje dolaze iz zoološkog vrta na Majorki. Britanski turisti su podelili fotografije nesrećnih i veoma zapuštenih životinja životinja uz opis svega što su zatekli u tom prostoru.

Jedna uzrujana posetiteljaka ovog Zoo vrta napisala je da su životinje u lošem zdravstvenom, fizičkom i psihičkom stanju. Navela je da ima veoma malo mesta da se sklone od sunca, a da je tog mesta zaista malo. Objasnila je primetila veoma malo pojila u kavezima. 

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

-Unutar zoološkog vrta. Tigrovi su bili pothranjeni, čista koža i kosti! Jedan od njih je bolovao, borio se da hoda! Prostori za velike mačke su premali za veličinu i broj životinja koje se nalaze u njima. Ove životinje uopšte nisu stimulisane. Slonovi su u istom stanju. Očigledno nisu stimulisani i pod stresom su sudeći po pokretima, udaranju glavom i podizanju prednjeg stopala. Majmuni na leđima nemaju krzno. Dve guske u zatvorenom prostoru su imale oštećena krila. A drugi kavez u ovom kavezu bio je prepun golubova. Zašto? Nijedan od zatvorenih prostora nije imao čistu pitku vodu. Poniji su kost i koža, navodi ona, prenosi Blic.

Na sajtu zoološkog vrta je navedeno da se u tom Zoo vrtu nalazi dom za preko 600 životinja. Ideja jeste, kako navode iz Zoo vrta da posetioci “pruži prilika da dožive divlje životinje kao da su na safariju”. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.