Naslovna VESTI PSI “Zovem se Kiko, mali sam i preplašen zbog napada psa, OD KOJEG...

“Zovem se Kiko, mali sam i preplašen zbog napada psa, OD KOJEG SAM DOBIO 5 ŠAVOVA!” (VIDEO)

0
zovem se kiko petface

Kiko je pas koji je živeo na ulici, on je star sedam meseci, ima deset kilograma i veoma je preplašen zato što ga je jedan pas napao.

Pas je bio na ulici, prepušten sam sebi, napravljena mu je kućica blizu zgrade i svi su ga hranili i obilazili dok ga nije napao pas i ujeo i njega i čoveka koji ga je u tom momentu hranio. Sklonjen je i odveden kod veterinara i biće na sigurnom dok ne se ne oporavi. Biće i kastriran i sve ostalo kad rana zaraste, ali ne može da ostane zauvek tu zbog toga mu tražimo dom i nadam se da ćemo uspeti u tome.

PROČITAJTE I:

SEKUNDE SU DELILE PSA OD SMRTI: Vlasnica je ušla u lift sa povocem, NIJE VIDELA DA JE PAS OSTAO NAPOLJU! (VIDEO)

Znate li kako se teško podnosi osećaj gladi, hladnoća, SAMOĆA I NAPUŠTENOST!? (VIDEO)

ZLOČIN PRETI DA PRERASTE U TRAGEDIJU: Od otrova kojima se truju životinje NAJUGROŽENIJA DECA!

-Zovem se Kiko, imam 7 meseci, 10 kilograma, mali sam i jako sam preplašen zbog napada psa i treba mi neko ko voli pse, da mi pruži dom i puno ljubavi, jer sam i ja pun ljubavi. Više nisam za ulicu, treba mi neko kućno dvorište ili stan i samo malo vase dobre volje i prave ljubavi, kaže Kiko opisujući sebe.

Ovom psu hitno treba dom, jer je on na ulici zaradio 5 šavova. Kontakt osoba za udomljavanje se nalazi u linku posta koji smo postavili u tekst.

-Trenutno je u jednoj garsonjeri gde su već dva psa udomljena. Tu može da ostane privremeno dok mu ne nađemo stalan i siguran dom. Očišćen je od glista. Biće vakcinisan protiv svih zaraznih bolesti. Kada mu zaraste rana biće kastriran i čipovan. Ostaje samo da mu se pruži ljubav i malo hrane jer je i on mali i nije zahtevan, rekla je naša čitateljka Verica koja nas je i obavestila o ovom psu.

Verujemo da će ova kuca zaboraviti sve nevolje koje su ga snašle na ulici.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZLOSTAVLJANI I ZANEMARENI: Ovi psi su PRONAĐENI PRED SMRT, njihova vlasnica osuđena za zlostavljanje životinja! (VIDEO)
Sledeći tekstNA SUNCU I SNEGU ONA JE NAPOLJU VEZANA: Na lancu bi dočekala i zimu da nije bilo ove žene! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime