BEOGRAD: Zapostavljeni pas Badi danas izgled OVAKO! (FOTO)

„Na ulicama pored azila za mace “Jessica” primetili smo belo, kudravo kuče, veoma pitomo ali preplašeno. Ubrzo smo saznali da pas pripada komšijama, zove se Badi i mešanac je maltezera“, ovako glasi početak priče o psu koji je preživeo zahvaljujući divnim ljudima koji nisu zatvorili oči pred njegovim stanjem.
Kako su saznali od komšija, pas je kupljen kao štene za unuče, ali baš kao i svaki pas ON JE PORASTAO. Više se o njemu niko nije brinuo. Zbog svog stanja malo ko je mogao da poveruje da je ovaj pas bele boje i da je star godinu ipo dana.
badi pas petface
„U dogovoru sa vlasnicima, naše udruženje “Help Animals” preuzelo je Badija. Odmah smo ga ošišali, očistili od bezbroj krpelja i vratili „u život“. Trenutno se nalazi u Udruženju “Nada za životinje – Riska”, odakle ga – sigurni smo – čeka svetla budućnost i novi dom“, napisali su na svojoj Facebook stranici divni ljudi iz „Jessice“.
badi pas petface3
Ovaj mališan je preživeo pakao, sudeći po stanju u kome je zatečen. Sada je počeo da živi neki novi život zahvaljujući ljudima koji ga nisu ostavili. Uključimo se i mi na treutak u njegov svetliji život i pomozimo divnim ljudima da otplate troškove u vezi sa njegovim lečenjem.
badi pas petface4
I naravno, ukoliko je Badi vaš novi prijatelj, kontaktirajte udruženje “Help Animals”!
U svakom slučaju divna priča, HVALA! ♥