Naslovna VESTI PSI I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA...

I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA ili NE!

2
PODELI
BIG FASHION petface

BIG FASHION je trenutno najveći šoping centar u starom delu Beograda! Sa preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, dva nivoa i spratom posvećenom opuštanju i zabavi, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav svakako je jedno od omiljenih mesta za kupovinu u prestonici!

Ono što nas najviše raduje je činjenica da je on, pored Delta City-ja, drugi zvanični „dog friendly“ šoping centar u našoj prestonici!

SRAMOTA: „Delta City“ primio niz uvreda zbog odluke da danas zvanično postaje PRVI „DOG FRIENDLY“ šoping-mol u Srbiji!

Bili smo i overili se – vlasnici u želji da „trknu“ u kupovinu a da ne razmišljaju gde da ostave svoje ljubimce, šetaju BIG FASHION-om.

BIG FASHION petface

– Dragi vlasnici pasa, od sada ste dobrodošli da BIG FASHION posetite sa svojim ljubimcem težine do 8kg! Molimo vas da svog psa tokom boravka u centru nosite u rukama. Vidimo se, napisali su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i tako obradovali sve vlasnike.

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

Ono čemu smo svedočili prethodnih meseci i godina je NEGODOVANJE građana naše zemlje, koji ne žele da – kako kažu – vide psa kako se šeta među rafovima u njihovoj omiljenoj prodavnici! Šta vi kažete? Da li vas raduje činjenica da je sve više objekata i kompanija koje omogućavaju ULAZAK pasa i maca?

Nas VRELO, VRLO! Vidimo seeeee u BIG FASHION-u, Višnjička 84 😉

 

2 KOMENTARA

  1. Konacno da se cuju i tako lepe vesti.
    Sad konacno mizemo na miru da gledamo proizvode polako i sa uzivanjem bez da zurimo i brinemo sta nam ljubimci kid kuce sami rade.
    Zahvaljujem na ovoj divnoj odluci.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.