I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA ili NE!

BIG FASHION je trenutno najveći šoping centar u starom delu Beograda! Sa preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, dva nivoa i spratom posvećenom opuštanju i zabavi, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav svakako je jedno od omiljenih mesta za kupovinu u prestonici!

Ono što nas najviše raduje je činjenica da je on, pored Delta City-ja, drugi zvanični „dog friendly“ šoping centar u našoj prestonici!

SRAMOTA: „Delta City“ primio niz uvreda zbog odluke da danas zvanično postaje PRVI „DOG FRIENDLY“ šoping-mol u Srbiji!

Bili smo i overili se – vlasnici u želji da „trknu“ u kupovinu a da ne razmišljaju gde da ostave svoje ljubimce, šetaju BIG FASHION-om.

BIG FASHION petface

– Dragi vlasnici pasa, od sada ste dobrodošli da BIG FASHION posetite sa svojim ljubimcem težine do 8kg! Molimo vas da svog psa tokom boravka u centru nosite u rukama. Vidimo se, napisali su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i tako obradovali sve vlasnike.

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

Ono čemu smo svedočili prethodnih meseci i godina je NEGODOVANJE građana naše zemlje, koji ne žele da – kako kažu – vide psa kako se šeta među rafovima u njihovoj omiljenoj prodavnici! Šta vi kažete? Da li vas raduje činjenica da je sve više objekata i kompanija koje omogućavaju ULAZAK pasa i maca?

Nas VRELO, VRLO! Vidimo seeeee u BIG FASHION-u, Višnjička 84 😉