Naslovna VESTI PSI Subotica: Brutalno ubistvo psa! Traži se počinilac!

Subotica: Brutalno ubistvo psa! Traži se počinilac!

0
PODELI
ubijen pas petface

Taman kad pomislimo da ovakve vesti nećemo skoro videti ni pisati, “ljudi” nas demantuju. Pokret “Levijatan” danas je na svojoj Facebook stranici objavio video, u kojem se jasno vidi ubistvo psa od strane nekog zločestog čoveka.

ubistvo psa

Naime, pas je nađen u travi, a preko njegovog tela je ostavljen betonski blok kojim je najverovatnije i ubijen. Nesrećno stvorenje je toliko bilo tučeno sa betonskim blokom da se teško može prepoznati da je u pitanju pas, osim donjeg dela trupa koji nije unakažen. Nažalost, sve češće smo svedoci ovakvih dešavanja i pitamo se kakvi to monstrumi šetaju u našem okruženju. Šta je to nedužno biće moglo da uradi da na takav način razbesni ovu zver koja ga je ubila na najbrutalniji mogući način.

ZVAO SE TIEGO: Film o ubijem psu iz Prokuplja koji SVI moramo pogledati!

Pozvana je i policija, koja je i izvršila uviđaj, a za počiniocem ovog zverskog ubistva psa se traga. Nadamo se da će Levijatan udruženje uspeti da pronađe “osobu” koja je ovo uradila, a vas molimo da ako imate bilo kakvu informaciju u vezi ovog ubistva, javite na stranicu Levijatana.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.