Naslovna VESTI PSI NA METI KRITIKA: Popularni srpski pevač se smejao, dok je njegov prijatelj...

NA METI KRITIKA: Popularni srpski pevač se smejao, dok je njegov prijatelj bacao psa!

1
PODELI
leon petface

Stefana Dimitrijevića, poznatijeg kao Leon, srpska javnost je upoznala u šou-programu humanitarnog karaktera “Tvoje lice zvuči poznato” i duetu sa popularnom Severinom. Kasnije su, kako kažu oni koji prate njegov rad, Leonova karijera krenula uzlaznom putanjom!

Poznati makedonski pevač pozvao na hajku, trovanje i ubijanje pasa u Skoplju!

Plavokosi pevač i “srpski Bred pit” kako su ga nazvali, našao se u žiži javnosti, ovog puta NE TAKO POZITIVNIM RAZLOGOM!

leon petface

Naime, na društvenim mrežama počeo je da se širi video snimak na kom on, u društvu muzičara izvesnog Crnog, izvodi pesmu “Love Yourself” Džastina Bibera. U jednom momentu gitarista uzima psa kog Leon drži u rukama i baca ga iza sebe na veoma grub način, što, na još veće zaprepašćenje gledalaca, Dimitrijević isprati gromoglasnim smehom.

Poznata pevačica, Mia, snimila spot kao pomoć napuštenim životinjama!

leon petface

Iako sam Leon nije bacio kućnog ljubimca, on je ostao zatrpan komentarima u kojima se pozivaju udruženja za zaštitu životinja da reaguju. Leona optužuju zato što je uopšte smehom reagovao na ovakvu scenu, zato što je objavio nešto takvog sadržaja, nakon čega je sporni video klip uklonjen sa You Tube-a.

Ipak, na društvenim mrežama se i dalje deli skandalozni isečak, a printscreen smo dobili sa Instagram story-ja jednog od ljutih pratilaca. Da li ga osuđujete ili ne?

Foto: Instagram/gogido

1 KOMENTAR

  1. DA I DA SE KAZNI TO NISU LJUDI NEGO ZLIKOVCI I CAO BAS ME BRIGA STO JE PEVAC… I DA SRBIN NIJE JEL PRAVI SRBIN NE RADI OVU BOLEST

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.