Naslovna VESTI PSI Pred školom ostavljeno maleno štene u kutiji, na kojoj je stajala poruka!

Pred školom ostavljeno maleno štene u kutiji, na kojoj je stajala poruka!

0
PODELI
Maleno štene petface

Maleno štene, crne boje, ostavljeno u kutiji i to ispred jedne škole. Sve se dogodilo u Detroitu, kada je dečak pokucao na vrata škole i pobegao!

Pred vratima je bilo maleno štene staro sedam nedelja, sklupčano u kutiji, na kojoj je bila i poruka – „ono nema dom i bilo bi divno da mu nađete jedan“.

Maleno štene petface

Domar, koji je otvorio vrata i video dečaka koji beži, nazvao je jednu od profesorki koja obožava pse. Kontaktirali su odmah Udruženje koje zbrinjava napuštene životinje i oni su odmah preuzeli stvar u svoje ruke!

BAČENI NA DEPONIJU: 19 štenaca ostavljeno da ugine u gomili smeća!

Zaključili su da je maleno štene bilo u vlasništvu dečaka, koji je o njemu brinuo dok je mogao! U kutiji je bilo i toplo ćebe i ostaci nekakvog obroka. Nisu uspeli doći do dečaka, ali su nekako bili sigurni da je svom malom prijatelju želeo sve najbolje!

Maleno štene petface

Psić je sada na sigurnom i toplom, ali još uvek nije spreman za udomljavanje.

Pas vezan za ogradu, ostavljen u mraku!

-Ovo je jedan od retkih slučajeva da znamo da pas, koji je napušten, pripada nekome. Nikada se odmah ne može znati pozadina celog događaja, pa ćemo sačekati neko vreme i privremeno udomiti psa u neku porodicu. Nadamo se da će se završiti srećno i da će do Božića biti u svom novom domu, rekli su volonteri!

Maleno štene petface

Apleujemo da ne ostavljate svoje ljubimce pred praznike, kao i da ne poklanjate pse i mace, jer oni su živa bića koji žive i nakon Nove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime