ZAGRLJAJ KOJI LEČI: mladunci koji su ostali bez majki, utehu našli u plišanim životinjama

Jedan od najtežih trenutaka za svakog pojedinca je kada ostane bez osobe koja mu je podarila život. Isto važi i za životinjski svet. Ovi mladunci koji su ostali bez majki, podjednako su utučeni i tužni zbog ovog gubitka, kao i pripadnici ljudske vrste.

Pročitajte još: Fotografija koja je srušila Tviter: Kengur siroče se ne odvaja od plišanog medvedića! (FOTO)

Za ove mališane koji su prerano izgubili majke, svet uglavnom postaje nepristupačno i nesigurno mesto. Da sve ne bude tako crno, pobrinuli su se zaposleni u različitim zoo vrtovima i prihvatilištima. Oni su preuzeli brigu o ovim mladucima, pružajući im negu i hranu.

mladunci koji su ostali bez majki petface

Međutim, životinjicama je potrebno i mnogo više od toga – siguran zagrljaj u koji mogu utonuti, kada im je potrebna nežnost i ljubav. Zato su se zaposleni dosetili načina  –obradovali su ih plišanim životinjama. Na taj način, bar delimično su ublažili njihov gubitak i stvorili im uslove da se osećaju zaštićeno.

mladunci koji su ostali bez majki petface

I zaista, na fotografijama koje smo za vas izdvojili, na njihovim licima može se očitati koliko im je lakše što imaju koga da zagrle. Među njima se nalaze jaganjci, prasići, ždrebad, jedan vombat, meče, majmunčići...i svakom od njih potreban je zagrljaj. Plišane igračke delimično su popunile prazninu u njihovim malim srcima.

Pročitajte još: DA TI SRCE STANE: vombat grli plišanog medu

Uživajte u našoj galeriji i obavezno nekoga danas obradujte zagrljajem.

 

 

 

 

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0