Naslovna Komercijalna grupa PORUKA NAPUŠTENE MACE: „Odvoji pet minuta, nahrani me”!

PORUKA NAPUŠTENE MACE: „Odvoji pet minuta, nahrani me”!

3
PODELI
NAPUŠTENE MACE petface

NAPUŠTENE MACE: Ćao drugari, moje ime je Megi i ja sam jedna sasvim obična maca. Ok, možda i nisam ako se uzme u obzir moja humanost i moja misija spašavanja svih gladnih i napuštenih drugara. Ja to ipak, nekako smatram “normalnim”. Uglavnom spadan u one NAPUŠTENE MACE.

Izašla sam pred svet sa jednom porukom: Odvojite pet minuta, nahranite me! Znam, znam, brzi tempo savremenog stila života, nemate vremena ni za sebe,..neću da kažem da su to izgovori…

Pročitajte još:
SLAVIMOOO: Stigla nam je i 800. fotografija ljubimaca!

..ali ću vam reći da vam sada za ovo humano delo treba čitavih pet minuta.

Na mestu koje obuhvata ljubimce svih rasa, ali i onih bez pedigrea, maca i kuca, na mestu gde ljudi dokazuju da su humani – na tom mestu treba da se nađete.

Izaberite fotografiju svog ljubimca, postavite je u album

>> NAŠE VELIKO SRCE <<

sakupite najviše lajkova i pobeda je Vaša.

Vaša maca ili Vaš pas će postati MACA ILI PAS VELIKOG SRCA, a samim tim što ste postavili fotografiju donirali ste određenu količinu Friskies hrane. Pas “donosi” 500g, a maca – 250!

Pročitajte još:
Ove mace su dokazale humanost jer pomažu napuštenima!

NAPUŠTENE MACE Friskies petface

Sva sakupljena količina hrane će se uručiti pobedničkom mestu gde žive napuštene kuce i mace! Mislim da vam je jasno da ta količina hrane samo deo hrane dovoljne jednom azilu ili Udruženju koje brine o životinjama. Zato što više Vaših prijava – to više hrane za napuštene drugare!

Dakle, sve izgovore sada “bacite u vodu”, jer dok čitate jutarnju štampu ili gledate omiljenu seriju na TV, možete pomoći i nekom mom drugaru sa ulice.

Vama će trebati pet minuta, a njemu će produžiti život! Za site stomake svih mojih drugara, igrajte se sa ostalima, koji već učestvuju u ovoj, sigurna sam, najhumanijoj igri u Srbiji!

Hvala vam ♥

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime