Naslovna Komercijalna grupa Ove mace su dokazale humanost jer pomažu napuštenima!

Ove mace su dokazale humanost jer pomažu napuštenima!

1
humanost petface

Humanost ili solidarnost znači spremnost da pomognete ljudima koji su u nevolji. Humanost je vrlina koja ponekad bije bitku sa ravnodušnošću. Na svu sreću, mnogi primeri nas trgnu i podsete da želja da nekome pomognemo, i dalje živi u mnogima od nas!

Humanost nije vrlina samo ljudi, već i životinja. Mnogo je primera koje smo čitali u kojima je pas žrtvovao svoj život da bi pomogao drugome, u kojima je maca spasila bebu a svoj život “stavila na kocku”,… Upravo ovakvi primeri koji dokazuju humanost se odigravaju pred našim očima i u našoj igri NAŠE VELIKO SRCE!

U njoj je trenutno 273 mačke koje igraju za svoje napuštene drugare – Crvenu šapicu iz Kragujevca, ORPAK iz Kruševca, Pantelej iz Niša, Alex iz Subotice,… Mesta je mnogo, a ograničenja ne postoje.

humanost petface

Sve je jednostavno i potrebno je samo da postavite fotografiju svoje mace u album

NAŠE VELIKO SRCE

i napišete nam za koga to vaša ljubimica želi da se igra. Tako ćete donirati Friskies hranu koju sakupljamo i na kraju cele igre doniramo pobedničkom predlogu.

Ono što je bitno je i da će maca koja sakupi najviše lajkova u finalu biti nagrađena za svoju humanost. Ona će osim teške I ukusne nagrade dobiti titulu MACE NAJVEĆEG SRCA!

Mnogo je razloga da budete deo ovog duštva, a vi izaberite bar jedan I pošaljite nam fotografiju odmah!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVOSTI: krzno mačke otkriva njen karakter!
Sledeći tekstFENOMENALNO: život sa 16 štenaca u kući (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime