Naslovna VESTI MAČKE NOVI SAD: Ovo je Mina, maca koju su udomili pre 9 meseci,...

NOVI SAD: Ovo je Mina, maca koju su udomili pre 9 meseci, ali je više NE ŽELE!

0
PODELI
ne žele petface

-Ovo je Mina. Prelepa maca, stara oko nepune dve godine. Udomljena pre devet meseci u Novom Sadu, ali je vlasnici više ne žele! Navodno idu za inostranstvo i ne mogu da je vode, ovako je priču o maci Mini započela Branislava.

Kako je dalje objasnila na svom Facebook profilu, vlasnici koji više ne žle da brinu o Mini, je vraćaju HITNO ili je ostavljaju na ulici!

PRIČA JEDNE LUTALICE zbog koje svi danas plaču!

-Dečko ostavlja Minu, ostavlja sve, ide u inostranstvo. Izdaje ovo nevino biće, koja je borac veliki i koja je preživela napad vlasničkog psa, kao malo mače i jedva ostala živa. Preživela je i uspela. Dobila malo topline i ljubavi u svom domu devet meseci i taman kada se navikla na nove vlasnike, oni je napuštaju i izdaju. Mina sada traži, hitno, novog vlasnika koji će joj pružiti pravu ljubav, svoj doživotni dom i bezbrižan život, dodala je Branislava!

Ona je dodala i da je Mina “svašta” preživela, tako da su joj potrebni sigurni vlasnici!

Porodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!

-Malecka je svašta preživala, zaslužuje bezbrižan život sa razumnim i odgovornim vlasnicima punih ljubavi i pažnje. Čipovana je, sterilisana, ima pasoš. Naučena na posip i život u stanu. Njen sadašnji vlasnik je napušta za tri dana – ili u novi dom ili na ulicu, objasnila je Branislava!

Ukoliko možete da pružite Mini dom, ili poznajete nekoga ko bi mogao, javite se na telefon 064 045 40 77.

-Tražimo odovornog vlasnika, koji nema predrasudu što je maca crna i što ima malo kraći repić. Prelepa je, posebno imajući u vidu šta je preživela i šta je doživela! Hitno je, molim vas, za kraj je naspisala Branislava!

DAKLE, HITNO PODELITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.