Naslovna VESTI PSI RIP, TARA: Komšinica bacila otrov u dvorište, jedan pas uginuo, a kamera...

RIP, TARA: Komšinica bacila otrov u dvorište, jedan pas uginuo, a kamera je SVE usnimila! (VIDEO)

0
komšinica petface

Stravično nasilje nad životinjama 4. avgusta se dogodilo u podgoričkom naselju Donja Gorica. Čitavu situaciju snimile su sigurnosne kamere na kući vlasnika, koje su postavljene nakon što im je na isti način otrovan Zlatni retriver star šest godina. Meta nije bio samo jedan pas, jer porodica čiji je pas ubijen ima sada četiri psa.

Sumnja se da isti počinilac, komšinica, truje sve komšijske pse, jer nažalost slučaj otrovane Tare, nije usamljen!

komšinica petface

Četiri psa malog i srednjeg rasta u vlasništvu su ove porodice od kada su spašena sa ulice. Svaki od njih prošao je potrebne preglede i lečenja kod veterinara. O njima brine isključivo porodica, koja im je pružila dom. Nimalo agresivni psi, koji ni na koji način ne mogu ugroziti prolaznike.

NAKON TRI GODINE: Trovač iz Surčina DANAS osuđen za trovanje komšijskog psa!

Kako prenosi MONDO Crna Gora, koja je na svom You Tube-u postavila snimak sa sigurnosnih kamera, žena, za koju porodica tvrdi da je njihova komšinica nikada se nije požalila na komšijske pse. Štaviše, kako je vlasnica ubijenog psa ispričala ispričala za MONDO Crnu Goru, oni su u dobrim komšijskim odnosima.

komšinica petface

-Ubijeni pas se zvao Tara. Mješanac srednjeg rasta. Dakle, slike su poredjane po redosledu događaja. U prvoj fotogaleriji se vidi kako počinilac ubacuje otrov i kako ga Tara uzima, a onda fotogalerija 2 gdje se vidi kako počinilac prolazi pored kuće, krije se iza žbuna gdje ostaje čitav minut i posmatra situaciju, i onda slike gdje se ona nakon 4 minuta vraća i gleda Taru kojoj je tu već uveliko pozlilo i trese se, prenosi ovaj crnogorski portal.

NIŠ: Otrovan pas! Trovač: „Zamalo da mi upropasti utakmicu. Danas je gutnuo vitaminče siguran sam da neće više nikad, nikom i nigde”!

Čitava situacija jasnije se vidi na snimcima sa sigurnosnih kamera. Činjenica da je Tari pozlilo nakon 3 minuta od kako je uzela otrov, a umirala je 17 minuta u najgorim mukama samo govori o tome koliko je otrov bio jak.

komšinica petface

U ovom slučaju biće podnešena prijava u policiji uz sve dokaze, kao i detaljan nalaz obdukcije. Ono što je poznato jeste da je zakonom o zaštiti dobrobiti životinja u Crnoj Gori predviđena kazna od 1.000 do 11.000 eura za onog ko ubija ili muči životinje. Krivičnim zakonom predviđena je zatvorska kazna od jedne do tri godine.

RIP, TARA!


*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD: Ovo je Mina, maca koju su udomili pre 9 meseci, ali je više NE ŽELE!
Sledeći tekstMNOGI OVO NE ZNAJU: Ljudi ne mogu biti alegrični na dlake ljubimaca, jer dlake nisu alergeni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime