Naslovna VESTI PSI Nakon smrti svoje vlasnice, PAS JE PRONAŠAO UTEHU u devojci koja ga...

Nakon smrti svoje vlasnice, PAS JE PRONAŠAO UTEHU u devojci koja ga se plašila! (VIDEO)

0
pas je pronasao utehu petface

Neki video spotovi se završavaju sltakim, kratkim i toplim pričama, kroz očaravajuće opise i divne predstave. U ovom video snimku sa Tajlanda, vidimo dirljivu priču o tome šta je navelo jednu devojku da postane vetrinarka.

Priča devojke počinje u njenom komšiluku, gde se svakodnevno plašila jednog psa koji je živeo sa njenom komšinicom, starijom ženom. Svakog dana, na putu do škole, kada vidi psa on počne da laje na nju. Pas se zove Olieng, i uvek je voleo da reži kroz ogradu.

Jednog dana je primetila da je pas samo zaštitnički nastrojen prema svojoj vlasnici, baki koja se brine o njemu. Međutim, nakon što je vlasnica preminula, Olieng je ostao neutešan, ništa nije moglo da mu popravi raspoloženje. Sedeo je i čekao svoju vlasnicu, odbijajući vodu i hranu.

PROČITAJTE I:

OTKRIVENO STRAVIČNO MESTO: Na ostrvu na Dunavu pronađeno 30 pasa u kavezima koji se verovatno spremaju za borbe!

Devojka je prestala da ga se plaši i počela je da mu prilazi. Na kraju su svoj život nastavili zajedno. Prijateljstvo ove devojke je podiglo raspoloženje psu i on postaje njen stalni pratilac.

Nakon gubitka psa, devojka se odlučila da pomaže životinjama i postane veterinarka. Ovako nešto se svakako izrodilo u njoj nakon velike ljubavi i pažnje koju je stekla družeći se sa psom kojeg se plašila.

Pogledajte dirljiv snimak pun emocija koji priča ovu priču:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.