Naslovna VESTI PSI NAŠ HEROJ: Ovo je Misteri, pas koji je pronašao rakete u avionu...

NAŠ HEROJ: Ovo je Misteri, pas koji je pronašao rakete u avionu Er Srbije!

0
PODELI
pas koji je pronašao rakete petface

Njegovo ime je Misteri a on je pas koji je pronašao rakete u avionu naše nacionalne kompanije „Er Srbija“! Misteri već 10 godina „radi“ u policiji, pa tako za njegove „kolege“ ovo nije nikakav poduhvat!

– Kada otkrije opasne materije, tj. eksplozivne materije, Misteri uradi jednu pasivnu marku, tj. Ili sedne ili legne. Ne sme pas da dodirne, da pomera, da laje, da grebe, nego jednostavno mora da bude pasivna marka zato što mi ne znamo o kojoj napravi je reč i koji je upaljač u pitanju, da ne bi aktivirao, za N1 objasnio je vodič Milan Mićić.

Pročitajte još:
PSEĆA UPORNOST: Psi tragači najčešći izbor prilikom traganja za nestalima!

pas koji je pronašao rakete petface

Već deset godina Misteri služi narodu, slovi za jednog od najboljih tragača.

Pročitajte još:

Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

Da Misteri ume da govori verovatno bi vam rekao da nije nikakva misterija što može da otkrije i najsitnije čestice eksploziva, jer prema rečima njegovih „kolega“ policajaca, njegov njuh je nepogrešiv.

pas koji je pronašao rakete petface

Misteri, pas koji je pronašao rakete, od nas dobija veeeeeliki naklon uprkos ovim tvrdnjama njegovih kolega da je to njegov „talenat“.

Da podsetimo, među prtljagom iz aviona koji je tokom vikenda doleteo iz Bejruta „našla se veoma neobična poštanska pošiljka“, a još se ne zna jesu li rakete pronađene u avionu Er Srbije predstavljale opasnost za putnike.

Izvor, Foto: N1

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.