Naslovna VESTI PSI Bila je pas na ivici života, ali su je ove devojke spasile...

Bila je pas na ivici života, ali su je ove devojke spasile i dale ime – Mila!

0
PODELI
pas na ivici života petface

Mila tada nije imala ime, bila je samo jedan pas na ivici života! Pronađen je pre nekoliko dana na Novom Beogradu u baš teškom stanju, kako fizičkom tako i psihičkom. U pomoć su pritekle Mirjana i Sandra.

– Ima ranice po telu, izgrickane uši, rez na grudima, odakle ne znamo. Početak demodeksa i problem sa zadnjim nogicama, dodatno su je mučili, a i telo joj je tvrdo i natečeno, verovatno zbog parazita. Bila je kod Miće veterinara, dobila je tableticu protiv parazita, sredstvo protiv buva i utvrđeno je da je sterilisana. Sada je u fazi oporavka, rekla nam je Mirjana!

BEOGRAD: Komšija Ilija pokazao kako se vole životinje!

pas na ivici života petface

Međutim, Milini fizički problemi nisu ništa u odnosu na njeno psihičko stanje. Užaasno je uplašena i nepoverljiva.

– Nije agresivna, već jedno najdivnije biće koje smo videli i koje prosto ne veruje ljudima, tako da ne možemo ni zamisliti kakva iskustva su joj prouzrokovala ovoliki strah. U njenom uzrastu (stara je godinu dana otprilike) psi su obično živahni, razigrani i puni snage, dok kod nje to nije slučaj, dodala je Mirjana.

BEOGRAD: Pre nego što uđe u GSP, pas pogleda u vozača i čeka znak da može da uđe!

Ono što Mili treba, svakako je DOM! I privremeni smeštaj bi bio korak na bolje!

pas na ivici života petface

Treba nam zapravo istinski ljubitelj životinja koji će moći da radi sa njom, strpljivo i da joj vrati poverenje u ljude. Nama je smeštaj za nju užasan problem, jer Sandra Li i ja imamo po tri svoja psa u stanu (ja od juče i goluba) i nju zaista nemamo gde, osim u autu da je držimo. U nekom pansionu bismo omogućili samo to da je održavamo u životu, ali njoj treba dom i novi vlasnik koji će raditi sa njom i koji je neće izbaciti na ulicu, kaže nam Mirjana!

Ukoliko postoji neko ko bi želelo ovakvog najboljeg prijatelja, neka se javi Sandri ili Mirjani! Nastavak lečenja i pomoć u hrani za psa budućem vlasniku će biti obezbeđeni!

– E da, dali smo joj i ime Mila, za kraj nam je rekla ova divna devojka!

HAJDE DA UČINIMO NEŠTO ZA OVU DUŠICU! ŠERUJTE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.