Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Komšija Ilija pokazao kako se vole životinje!

BEOGRAD: Komšija Ilija pokazao kako se vole životinje!

0
Komšija petface

Dobar Komšija je zlata vredan! Baš takvog imaju svi oni koji žive u beogradskom naselju Konjarnik, na Zvezdari i vole životinje! On je došao na ideju da napiše OPOMENU svima onima koji truju životinje ili pak imaju na umu da učine jedno ovako (ne)delo!

– Upozoravamo da je trovanje životinja strogo zabranjeno i kažnjivo, glasi poruka koju je Komšija Ilija Medić napisao i postavio na vrata ulaza u svoju zgradu!

Pročitajte još:
JOŠ JEDNO TROVANJE U BEOGRADU: „Danas je umro patuljasti šnaucer“!

Komšija petface

Naime, osvrćući se na Krivični Zakon RS, i kazne koje slede onima koji pokušao da ubiju životinju, Ilija je zamolio da se njegova poruka proširi dalje!

Pročitajte još:
Kako je trovanje kreozanom moglo biti pogubno po jedno dete? (VIDEO)

– Ako NISTE vlasnik psa, ili nekog drugog ljubimca, ili pak NE VOLITE životinje i ne saosećate se sa nama koji JESMO, imajte na umu da taj MONSTRUM koji to radi baca otrove po škloskim dvorištima i parkovima u kojima se igraju mala deca, dodao je pred kraj svog saopštenja!

Bravo za Iliju i ovakve komšije, a ukoliko se slažete sa njegovim rečima – ODŠTAMPAJTE UPOZORENJE, POSTAVITE NA ULAZ SVOJE ZGRADE I BAR POKUŠAJTE DA UČINITE NEŠTO DOBRO ZA ŽIVOTINJE! 😉

BRAAAAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.