FILIP TRAVEL: Pet friendly agencija u kojoj su vaši ljubimci ravnopravni putnici!

Pet friendly: Ukoliko ovih dana razmišljate da sa ljubimcem odete na letovanje, onda vam je jedna Pet friendly agencija neophodna. Osim što su ljubimci dobrodošli u njihove objekte, „Filip Travel“ agencija veeeeliku pažnju posvećuje i svojim četvoronožnim putnicima.

– Od samog osnivanja, Filip Travel je bila Pet friendly agencija, ali sada možemo da kažemo i zvanično obeležena, za Petface priča Nevena Margan, PR menadžer „Filip“-a.

U njihovim poslovnicama dobrodošli su svi ljubimci, svih rasa i oni bez pedigrea, svih vrsta i što je najvažnije veličina.

– Uslova nemamo, a pogotovu ne diskirminacije. Moram da priznam da su naši posetioci do sada uglavnom bili samo psi, ali naša vrata su otvorena i za mace, ptice i sve one životinje koje ljudi rado čuvaju u svojim domovima, navodi Nevena.

pet friendly agencija petface

Što se tiče želja vlasnika, Nevena napominje da uveeeek izlaze u susret njihovim pitanjima kada su u pitanju pet friendly opcije letovanja.

– Kada dođu u neku našu poslovnicu, naravno prvo što nas pitaju je koja letovališta im preporučujemo a da su i njihovi ljubimci dobrodošli. Nama je svaki putnik podjednako bitan, pa tako i četvoronožni. Imamo razrađene Pet friendly aranžmane, Pet friendly hotele, avionske letove,…, objasnila nam je Nevena.

Agencija Filip Travel osnovana je 1993. godine u Beogradu. Osim u centru Beograda, poslovnice imaju i na Novom Beogradu, Žarkovu ali i u Novom Sadu.

Ukoliko se odlučite da se sa ljubimcem uputite u neko od evropskih i svetskih letovališta, naše predlog je da posetite neku Pet friendly agenciju, jer će oni umesto vas uraditi sve ono što je neophodno kako bi vaše zajedničko letovanje prošlo kako treba.

pet friendly agencija petface

– Prednost Pet friendly agencija je što se mi umesto vas raspitamo o svim detaljima kada je smeštaj u pitanju. Recimo, mi ćemo vam reći koji su hoteli Pet friendly, tako da neće morati sami da se angažujete oko dozvola da u pojedine smeštaje povedete svog psa. Takođe, reći ćemo vam i koja su dokumenta i papiri potrebni za odlazak sa ljubimcem na letovanje, što se naravno razlikuje od države do države, rekla je Nevena za krja našeg razgovora.

Dakle, ukoliko ste rešili da se ni ovog leta ne odvojite od svog ljubimca, pravac u jednu Pet friendly agenciju i… Pošaljite nam fotografiju sa neke svetske plaže 🙂

 

Podelite...Share on Facebook1.4kTweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0